Sparta a câștigat faza județeană a cupei!

Sparta Râmnicu Vâlcea a cucerit faza județeană a Cupei României, după victoria clară din finala disputată duminică, la Horezu, 3-0 cu CS Mădulari.

Atacantul Răducu Rădulescu a fost eroul finalei de la Horezu, acesta reușind toate cele trei goluri! Ultimul gol, venit în minutul 90 a fost unul superb, cu un lob peste portar, de la jumătatea terenului!

Rădulescu a primit la final din partea AJF Vâlcea și trofeul pentru cel mai bun jucător al finalei.

Fără a putea folosi mai mulți jucători de bază, Mădulari i-a utilizat și pe cei doi foști jucători ai Spartei, Bălțățeanu și Bărzăgeanu, care aveau stipulat în contract o clauză să nu joace contra trupei lui Mihai Lungan. În cazul în care ar fi pierdut trofeul, Sparta putea face contestație și apoi câștiga la masa verde. ”Dacă am fi pierdut, Sparta nu făcea contestație, noi vrem să câștigăm pe teren” a anunțat finanțatorul Marius Voican.

A doua cupă consecutivă a adus mare bucurie în tabăra Spartei, iar Marius Voican va recompensa financiar performanța elevilor lui Mihai Lungan și Romeo Chelcea, care în sezonul viitor se anunță favorită la câștigarea titlului județean.

Pe 6 iulie, Sparta va reprezenta județul în primul tur al Cupei României – faza națională.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *