Vâlceanca Sorana Vișan merge la Campionatul European de karate pentru cadeți

Sportiva de la CSS Rm. Vâlcea, Sorana Gabriela Vișan a fost selectată în lotul național de karate care, în perioada 17-19 Iunie 2022, va reprezenta România la Campionatul European de Karate pentru cadeți, juniori și U21, ce se va desfășura în Cehia, la Praga. Pregătită la CSS de shihan Mihai Ioniță, Sorana Vișan va concura la proba de kata, la cadete.

”Am fost selecționată în lotul național al României, în urma unei competiții foarte puternice, respectiv Campionatul Național Interstiluri, care s-a desfășurat la Rm. Vâlcea în luna aprilie, unde am obținut medalie de aur la proba kata pentru cadete. Ca la fiecare campionat la care am participat, și de data aceasta îmi propun sa fiu pe podium, deși lupta este foarte strânsă la astfel de competiții. Mi-am demonstrat la competițiile externe anterioare la care am participat, că mă aflu printre cele mai bune karateka. Am obținut rezultate bune, respectiv locul 21 din 90 de sportive, în Veneția, și locul 17 din 80 de sportive, în Limassol, Cipru. Astfel, am un scor de 210 puncte, care mă ridica pe locul 33 la nivel mondial” a spus Sorana Vișan.

După 11 ani de karate, Sorana Vișan are obiective ambițioase în anii viitori. ”Practic stilul shotokan, dar în competițiile internaționale folosesc și katasuri pe stilul shito-ryu. Pentru viitor îmi doresc sa obțin minim o medalie la competițiile din circuitul mondial la care voi participa și să fiu cât mai sus în clasamentul mondial, atât la categoria de cadete, cat și la categoria de junioare, la care debutez din toamnă. Menționez că sunt susținută financiar de către părinți și de către antrenorul meu” a mai spus tânăra karateka de la CSS Rm. Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *