Marian Anghelina, primul transfer la Viitorul Dăești!

Mijlocașul central Marian Anghelina (31 ani) a semnat cu Viitorul Dăești, iar șapte jucători au semnat deja prelungirea contractelor.

Echipa de Liga a III-a Viitorul Dăești a încheiat un sezon bun, în care a jucat semifinala barajului de promovare, iar vâlcenii își propun sezonul viitor obiective mai îndrăznețe.

Primul transfer anunțat de conducerea clubului din Dăești este cel al mijlocașului central Marian Anghelina (31 ani), care vine de la Vedița Colonești. Jucător cu vastă experiență, Anghelina este unul dintre jucătorii doriți de ceva timp de antrenorul Adrian Popa, care a încercat să îl aducă și la Horezu.

”Îmi place proiectul la Dăești, se vrea performanță și asta m-a făcut să iau alegerea asta. Am semnat pentru un an, iar dacă vom promova, cu siguranță voi continua la Dăești. Pot să joc și fundaș sau mijlocaș de bandă, dar postul meu preferat este mijlocaș central, așa am jucat ultimii ani la Craiova, Chiajna, Mioveni, Brăila sau Ripensia” a anunțat Marian Anghelina.

În altă ordine de idei, Viitorul va merge pe scheletul lotului pe care a mizat sezonul trecut și a prelungit contractele unor jucători aflați la final de înțelegeri. Primii care au semnat prelungirea acordurilor au fost fundașul Cătălin Pîrvulescu și brazilianul Thiago Garcia, după care, zilele trecute au mai iscălit Iustin Lungu, Florian Pîrvu, Lucian Iordache și Octavian Vasile. Cu siguranță, lista jucătorilor care vor semna prelungirea se va mări în zilele următoare. Este așteptat să semneze și fostul internațional Florin Costea, care a anunțat mereu că nu mai este dispus să plece de acasă.

Primarul din Dăești, George Popolan a anunțat că obiectivul pentru sezon viitor va fi neschimbat, promovarea în eșalonul secund.

Viitorul Dăești a avut cel mai bun sezon de la înființarea clubului, ocupând locul 2 în play-off-ul Seriei 6 și ajungând până în semifinalele barajului de promovare în Liga a II-a, unde a fost eliminată de Odorheiu Secuiesc.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *