Adrian Popa a refuzat să continue la Dăești și revine acasă, la Horezu!

După un an și jumătate la Viitorul Dăești, antrenorul-jucător Adrian Popa a decis să revină acasă, la Horezu, acolo unde are familia, dar și o academie de copii și juniori în plină dezvoltare!

Adrian Popa a luat o decizie surprinzătoare și a declinat oferta Viitorului, echipă cu care se putea bate la promovarea în eșalonul secund. Cu Adi Popa pe bancă, Dăeștiul a devenit dintr-o echipă de a doua jumătate a clasamentului una capabilă să lupte la promovarea în Liga a II-a.

Tânărul tehnician va reveni la Horezu, alături de Marian Deaconescu și finul său, Gabi Precup și va lua echipa de la zero, pentru că în lot mai sunt doar Nistor, Sporea, Trașcă și Vladu. Riscul este unul mare, mai ales că Flacăra nu are deocamdată certitudinea că va continua la Liga a III-a, după ce a retrogradat sezonul trecut, dar a depus dosarul de licențiere și speră să primească unul din locurile libere. În caz contrar, Horezu va juca la județ și va avea ca obiectiv promovarea.

”Am petrecut un an și jumătate foarte bun la Viitorul Dăești! Vreau să mulțumesc acestui grup minunat de jucători, pentru cum au luptat în fiecare meci pentru fiecare punct pus în joc! Sunt mândru de ei și de tot ce au făcut pentru echipa Viitorul Dăești și pentru fotbalul din Vâlcea. De asemenea, vreau sa mulțumesc suporterilor echipei și oamenilor din Dăești pentru modul extraordinar cum am fost primit și susținut în această perioadă frumoasă. Mulțumesc colegilor din staff-ul tehnic, Marian Deaconescu, Cristi Munteanu și Dragoș Geantă pentru toată munca depusă, efort și implicare. Mulțumesc domnului primar George Popolan pentru toate eforturile făcute pentru echipă, pentru toată susținerea de care am avut parte și pentru oferta de a continua la Viitorul! Am avut o relație foarte corecta în toată această perioadă. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc din suflet vâlcenilor pentru modul incredibil în care au susținut această echipă frumoasă!” a declarat Adrian Popa la despărțirea de ”vulturi”.

Surprinzător, secundul din ultimii ani al lui Adi Popa, Cristian Munteanu a optat să continue la Dăești, unde va îndeplini același rol, de jucător și antrenor secund. Munteanu și-a prelungit contractul cu Viitorul, echipă care își caută acum antrenorul cu care va ataca din nou promovarea în sezonul viitor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *