Flacăra, pe hold!

Flacăra Horezu a retrogradat din Seria 6 a Ligii a III-a, având un sezon dezamăgitor, încheiat pe locul 9, deși primarul Nicolae Sărdărescu a asigurat condiții foarte bune pentru echipă.

Flacăra a depus dosarul de licențiere la FRF și așteaptă să vadă dacă primește un loc la Liga a III-a, din cele care se va elibera, primul criteriu de acordare fiind punctajul din sezonul trecut.

”Noi sperăm să continuăm la Liga a III-a. Bugetul echipei este același, fiind făcut pe an calendaristic. Am depus dosarul de licențiere, cred că sunt șanse mari să rămânem la Liga a III-a. Va trebui să reformăm lotul, să ne reorganizăm, dar nu avem o bază până nu știm clar dacă vom continua la Liga a III-a. Trebuie să stabilim întâi staff-ul tehnic” a anunțat președintele Flacărei, Vali Grigorescu.

În acest moment, sub contract cu Flacăra mai sunt doar trei jucători: Sporea, Trașcă și Nistor. Se știe clar că vor pleca Bote, Butoiu, Bîrzan, Petrișor și Ivan. Cu siguranță, însă, Flacăra va renunța la majoritatea jucătorilor care au dus echipa în acest impas, lotul alcătuit de fostul antrenor Narcis Enăchescu în vara trecută și apoi în iarnă dovedindu-se un mare fiasco.

Edilul Nicolae Sărdărescu speră să îl convingă pe fostul antrenor al echipei, Adrian Popa să revină în Treapt. Cu Adi Popa la timonă, Flacăra a promovat la Liga a III-a și a avut evoluții apreciate în cel de-al treilea eșalon. Antrenorul-jucător are și o academie de copii și juniori la Horezu, iar acest lucru ar putea cântări mult în alegerea sa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *