Buneşti, drumuri ca-n palmă pentru atingerea obiectivelor

La Ministerul Dezvoltării, prin noul program guvernamental Anghel Saligny administraţia locală din Buneşti a depus un proiect pentru asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 11 kilometri: „Aceste drumuri pe care le-am prins în acest proiect au fost asfaltate cu mulţi ani în urmă, însă asfaltul s-a deteriorat din cauza uzurii, iar unele porţiuni au mai fost sparte din cauza branşărilor care s-au făcut la sistemele de apă şi canalizare. Acum nu o să mai fie nevoie să se spargă asfaltul, fiindcă ultima extindere la reţeaua de apă şi canalizare s-a făcut în acest an, restul sistemului de apă şi canalizare s-a realizat în anii 2000 -2004. Prin urmare, localitatea Buneşti are apă şi canalizare, iar gospodăriile sunt branşate”, a punctat unul dintre cei mai longevivi primari din judeţ, social-democratul Viorel Radi, care ocupă această funcţie din 1996.

La Compania Naţională de Investiţii, administraţia locală din Buneşti a depus proiecte pentru construcţia unei săli de sport, pentru modernizarea şi reabilitarea sediului primăriei, dar şi a şcolii din comună.

În prezent, în localitatea Buneşti sunt în desfăşurare lucrările de extindere la reţeaua de canalizare, iar la căminul cultural, reabilitat de curând, s-a finalizat etapa de recepţie a lucrărilor. De asemenea, în această perioadă, sistemul de iluminat stradal din Buneşti a fost modernizat prin montarea a 250 de lămpi cu led, iar primarul are în vedere ca alte asemenea mijloace de iluminat public să fie montate pe întreg teritoriul comunei: „Proiectul are o valoare de 500 de mii de lei, iar proiectul este în plină desfăşurare”, a precizat primarul Viorel Radi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *