Dăeștiul a anunțat cinci transferuri și nu se oprește!

Viitorul Dăești va fi o forță și în sezonul viitor al Ligii a III-a, în care va avea din nou ca obiectiv promovarea în eșalonul secund.

Trupa de la Fedeleșoiu va ataca sezonul viitor cu un lot competitiv, capabil să lupte din nou pentru barajul de promovare în Liga a II-a.

Până acum, Dăeștiul a perfectat deja cinci transferuri! Viitorul a luat doi jucători de la Vedița, mijlocașii centrali Marian Anghelina și camerunezul Njindja Wilfred Achille. Au mai semnat cu clubul de Liga a III-a mijlocașul dreapta Radu Bîrzan, care vine de la Flacăra Horezu, dar și mijlocașul stânga Edi Neacșu, care a mai jucat în Treapt cu trei ani în urmă. Atacantul junior Călin Șegău, ultima dată la Filiași a semnat și el, astfel că lotul echipei vâlcene se conturează pe zi ce trece. Sunt discuții avansate și cu alți jucători importanți, fiind nevoie în lot de un atacant, un fundaș stânga și un fundaș central. În plus, postul de antrenor a rămas vacant după plecarea lui Adi Popa la Horezu, dar negocierile sunt aproape încheiate cu un tehnician care a mai antrenat la Pandurii Tg. Jiu.

Din lotul care a încheiat sezonul trecut, Viitorul a semnat prelungirea acordurilor cu Cătălin Pîrvulescu,  Thiago Garcia, Florin Cioablă, Iustin Lungu, Samson Nwabueze, Cristi Munteanu, Florian Pîrvu, Lucian Iordache și Octavian Vasile. Golgheterul echipei din sezonul trecut, Florin Costea nu a semnat deocamdată prelungirea contractului.

Lista plecărilor este și ea una lungă și îi cuprinde pe Adrian Popa, Gabi Precup, Ovidiu Popescu, Grigore Ceapă, Cătălin Grosu, Cătălin Păușescu, Vlad Mocioacă, Alin Șerban, Alex Mitru și Alin Călin.

Viitorul se va reuni pe 11 iulie, la Fedeleșoiu, iar pe 12 iulie va efectua vizita medicală. Primul amical va fi pe 16 iulie, cu o echipă de județ.

Viitorul Dăești își propune din nou promovarea, după ce sezonul recent încheiat a jucat semifinala barajului de promovare, fiind eliminată de Odorheiu Secuiesc.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *