Brezoiul a câştigat  „Premiul Juriului”  în competiţia Destinaţia Anului 2022

Primarul Robert Schell: „O lume întreagă susţine Brezoiul”

Cu peste 20000 nominalizări, 19 destinații finaliste și mii de români care și-au susținut destinațiile preferate, Brezoiul a câştigat  „Premiul Juriului”  în competiţia Destinaţia Anului2022

Şi asta fiindcă Brezoiul reprezintă un reper turistic important, fiind una dintre cele mai frumoase zone din ţară, cunoscut în lumea întreagă ca „Brezoiul lunii”.  Aşezarea  a obţinut recunoaşterea blazonului de „oraş al muzicii” datorită multiplelor caracteristici care aduc un plus de valoare dintre patrimoniu, turism, cultură şi dezvoltare locală datorită viziunii primarului Robert Schell.

Oraşul– staţiune Brezoi poate oferi vizitatorilor, de la magia tărâmului plin de legende spectaculoase despre haiducii Lotrului, amestecul de istorie şi tradiţii, peisajele frumoase, cu interesante trasee şi obiective turistice naturale, până la lacurile şi cascadele cu căderi de ape spectaculoase. Brezoiul reprezintă într-un cuvânt o adevărată recompensă pe care o oferă muntele.

Aici sunt cele mai frumoase veri, boeme, unde finalurile de săptămână sunt pline de muzică şi bogate în evenimente la care participă zeci de artişti din ţară şi străinătate, toţi regii muzicii blues din lume. La concerte sunt prezenţi seară de seară sute de turişti care fac posibil ca Brezoiul să devină o destinaţie turistică recomandată.

Aşadar,  această staţiune flower- power  a României corespunde criteriilor valorice legate de unicitate, fiind un loc unde vacanţele îmbină cu succes frumuseţea peisajelor cu originalitatea, tradiţiile şi istoria:

„”Suntem onorați că am ajuns aici prin evaluarea unui juriu alcătuit din profesioniști dedicați cauzei dezvoltării turismului românesc. Brezoiul este o destinație relativ incipientă, poate și asta ne menține avântul percepției unui orizont nelimitat. Pe lângă atu-urile naturale ale zonei, o destinație se construiește prin infrastructură, pe care o prioritizăm. Dar dincolo de lucrurile tangibile, care ne-a adus aici și ne va duce mai departe, este faptul că turiștii veniți aici își oferă și primesc cea mai bună latură umană. Vă mulțumim că, alături de noi, sunteți”, primarul oraşului– staţiune Brezoi, Robert Schell.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *