Adi Popa promovează trei juniori la Flacăra!

Antrenorul Adrian Popa nu a continuat la Dăești, unde avea un lot capabil să lupte la promovare, pentru a reveni acasă, la Horezu!

Spre bucuria suporterilor Flacărei, Adi Popa a decis să revină acasă, într-un moment delicat pentru echipă, care a retrogradat din Liga a III-a. În trecut, cu Adi Popa pe bancă și pe teren, Horezu a promovat la Liga a III-a, unde a avut evoluții constant bune.

Noul tehnician din Treapt a pornit deja numeroase discuții cu jucători, pentru completarea lotului, inclusiv cu 2-3 jucători care au refuzat să își prelungească contractele cu Dăești. Marele handicap este însă faptul că Flacăra a retrogradat și deși a depus cerere de înscriere în viitorul sezon, nu poate ști sigur că va continua în al treilea eșalon, până ce FRF nu va anunța ceva oficial. Cel mai probabil, în cazul în care Horezu va juca la județ, mulți jucători vor refuza să joace la acest nivel.

Sub contract cu clubul mai sunt Rareș Sporea, Alex Trașcă și Raul Nistor, urmând ca Iulian Vladu să prelungească și el. Alături de Adi Popa a revenit la Horezu și finul său, Gabi Precup, ambii jucând împreună în ultimii patru ani. Tânărul tehnician va colabora cu Marian Deaconescu, care va fi principal pe foaia de joc, dar și cu Gabi Precup și Raul Nistor, care vor fi secunzi.

În plus, 3 juniori de la Academia lui Adi Popa din Horezu  vor fi promovați la prima echipă. Alex Niculcea (17 ani), Valentin Vlad (16 ani)  și Sebastian Barbu (17 ani), juniori crescuți la Academia Adi Popa, vor fi promovați în lotul primei echipe.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *