Raluca Băcăoanu revine la Vâlcea

Pivotul Raluca Băcăoanu (33 ani) a semnat pentru un sezon  cu SCM Rm. Vâlcea, echipă la care revine după doi ani de absență. ”Băcă” are în palmares titlul și Supercupa cu SCM, două finale de cupă, dar și sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Componentă a lotului național din 2017, Băcăoanu a evoluat în sezonul trecut pentru Măgura Cisnădie. Astfel, Vâlcea va conta în sezonul următor pe trei pivoți cu experiență, alături de Băcăoanu, în lotul pregătit de Bent Dahl fiind stranierele Asma Elghaoui și Bobana Klikovac.

SCM le-a mai luat pe suedezele Daniela Isabelle de Jong  și Elin Hansson, Jovana Kovacevic, Asuka Fujita și Amalia Coman. Au părăsit echipa vâlceană în această vară Liscevic, Gorshenina, Gonzalez, Nikolic,  Marin, Stamin și Dache.

Oficialul din Zăvoi, Florin Verigeanu spune că SCM nu a închis campania de transferuri. ”Dacă reușim să ne mai întărim, să valorificăm discuțiile pe care le avem, lotul se va întări. Dacă nu, situația nu va fi prea grozavă. În funcție de ce reușim, o să stabilim și obiectivul. Oricum, gândurile noastre sunt aceleași, să fim între primele clasate”, a precizat Florin Verigeanu, șeful secției de handbal de la SCM.

Lotul echipei vâlcene are programat primul antrenament la Rm. Vâlcea joi, 7 iulie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *