Călin Cojocaru este noul antrenor al echipei Viitorul Dăești

Fostul tehnician al echipei Pandurii Tg. Jiu, Călin Cojocaru (43 ani) a semnat azi contractul cu Viitorul Dăești, echipă care activează în Liga a III-a.

Acesta va colabora cu doi secunzi, Cristian Munteanu, care este și jucător activ, dar și cu Vasile Cristian Popescu, care este și el nou venit la echipă. Din staff-ul tehnic din sezonul trecut,  principalul Adrian Popa și antrenorul cu portarii Dragoș Geantă au părăsit echipa, doar secundul Cristi Munteanu optând să rămână.  ”Munteanu este un exemplu, la vârsta lui arată extraordinar și joacă la fel. Atitudinea și comportamentul lui sunt un exemplu pentru toți jucătorii” a anunțat Călin Cojocaru.

”Trebuie să formăm un lot puternic”

Noul tehnician de la Fedeleșoiu este adept al sistemului 4-2-3-1 și pune accent pe disciplina grupului. ”Am venit să formăm o echipă puternică, să câștigăm fiecare meci. Avem oameni dedicați echipei, condiții bune pentru a face treabă, trebuie să ne organizăm să formăm un lot puternic, competitiv, apoi să o luăm pas cu pas. Avem jucători cu experiență, care au jucat la un nivel superior, trebuie să mai aducem ceva juniori, îmi doresc să fie concurență și fiecare să se lupte pentru titularizare. Sunt convins că apoi vor veni și rezultate pozitive. Vreau să facem treabă bună” a spus Călin Cojocaru.

Reunirea echipei este luni, 11 iulie, la ora 10.00, la Fedeleșoiu, fiind fixat un test pe 20 iulie, cu Viitorul Pandurii și ulterior altul cu FC Brașov.

Dăești a anunțat transferurile lui Marian Anghelina, Njindja Wilfred Achille (ambii de la Vedița), Radu Bîrzan, Mario Diaconescu (ambii Flacăra Horezu), Eduard Neacșu (Turnu Măgurele),  Călin Șegău (ACSO Filiași) și Alexandru Pop (Odorheiu Secuiesc). În privința plecărilor, nu mai continuă la Dăești: Adrian Popa, Gabriel Precup, Ovidiu Popescu, Grigore Ceapă, Cătălin Grosu, Cătălin Păușescu, Vlad Mocioacă, Alin Șerban, Alex Mitru și Alin Călin.

Călin Cojocaru a activat ca antrenor la Millenium Giarmata (2010-2015),  Național Sebiș (2016-2017), ACS Poli (2018-2019, secund) și Pandurii Tg. Jiu (2019-2021). Ca jucător, Cojocaru a evoluat la Poli, ACU Arad, Timișul Albina, Unirea Giroc și Millenium Giarmata.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *