Florin Costea a prelungit acordul cu Viitorul Dăești!

Golgheterul din sezonul trecut al Viitorului Dăești, Florin Costea (36 ani) a semnat ieri prelungirea contractului cu echipa vâlceană, pentru încă un sezon

În sezonul trecut, fostul internațional a marcat opt goluri, multe fiind decisive în repriza secundă a jocurilor din sezonul regular, însă o fisură de peroneu l-a ținut pe tușă în disputele de play-off. Cu siguranță, cu Costea apt de joc, ”vulturii” ar fi arătat mai bine în jocurile de play-off.

Atacantul vâlcean a subliniat deseori că joacă doar din plăcere și nu mai este dispus să plece de acasă, mai ales că are un copil și acum îl așteaptă pe al doilea. ”Nu mai vreau să mai plec de acasă, de lângă familie, am fost plecat 20 de ani! Dăești este ultima echipă pentru care mai joc, de aici mă retrag. Mai vreau să joc de plăcere, dacă sunt ferit de accidentări, joc cât mă țin picioarele. Când nu mai pot să joc, ridic mâna și mă dau singur la o parte. Eu vreau doar să joc, asta îmi place, nu sunt pasionat să și joc și să antrenez”, a spus Florin Costea.

Atacantul a absolvit și cursurile organizate de AJF Vâlcea pentru obținerea licenței UEFA C, însă va începe să antreneze însă doar după ce își va încheia activitatea de jucător. ”Când voi dori să antrenez, voi pune stop carierei de jucător. Poate voi ajunge un antrenor mare, nu știi ce îți oferă viitorul în viață, trebuie să profiți de oportunitățile care apar. Când eram mic îmi doream să fiu fotbalist, dar nu mă gândeam că ajung să joc la echipa națională, chiar dacă asta visam”, a mai spus Costea.

Născut la Drăgășani (Vâlcea), Florin Costea a jucat în cariera sa de fotbalist la CSM Râmnicu Vâlcea, Universitatea Craiova, Steaua, CS Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula (Rusia), Zakho FC (Irak), CSM Râmnicu Vâlcea, Energeticianul, ”FC U” Craiova, Vedița Colonești și Viitorul Dăești. Pentru naționala României are șase meciuri.

Reunirea echipei Viitorul Dăești este programată  luni, 11 iulie, la ora 10.00, la Fedeleșoiu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *