Miercuri, 20 iulie,  sărbătoare de Sfântul Ilie în comuna Milcoiu

De ziua Sfântului Mare Prooroc Ilie, în localitatea Milcoiu, se organizează cea de-a II-a ediţie a zilei comunei

Ediția din acest an a Zilei comunei Milcoiu se va  desfășurat miercuri, 20 iulie, iar cetățeni din localitate, şi nu numai, se vor bucura de un spectacol de muzică populară de excepție, pregătit de către autorităţile locale în frunte cu primarul Daniel Muşat.

Manifestarea se va desfăşurat pe  scena amenajată  în curtea Şcolii Gimnaziale Milcoiu. În cadrul evenimentului  sunt invitaţi să participe, alături de localnici, şi personalităţi din viaţa politică şi administrativă a judeţului.

Primarul Daniel Muşat invită toți locuitorii comunei, și nu numai, să sărbătorească împreună,  Zilele comunei Milcoiu, ediția a II-a

Astfel, miercuri, 20 iulie, de ziua Sfântului Mare Prooroc Ilie evenimentul se va deschide în prezenţa invitaţilor, autorităţilor locale şi judeţene cu un discurs al primarului despre importanţa acestei sărbători.

Pe scenă vor urca alături de ansamblurile folclorice: Zorina Bălan  şi Mariana Ionescu Căpitănescu, care vor susţine un program artistic.

Seara, primarul le va oferi participanţilor un frumos foc de artificii

 „Este un prilej de a socializa, o ocazie pentru a mai sta de vorbă cu cetăţenii, de a le afla păsurile şi dorinţele, altfel decât în cadrul primăriei. Este cea de-a doua ediţie a Zilei localităţii Milcoiu, când, împreună cu invitaţii, vom cinstit frumoasa noastră comună.  Îi aștept pe toți cetățenii localității, și nu numai, să sărbătorim împreună, Zilele Comunei Milcoiu”. De ziua Sfântului Mare Prooroc Ilie, miercuri, 20 iulie, va fi o zi pe care o dedicăm tuturor locuitorilor comunei şi invitaţiilor care doresc să fie alături de noi în aceste clipe minunate”, ne-a declarat primarul din Milcoiu, Daniel Muşat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *