Robert Grecu vine la Fedeleșoiu

Mijlocașul dreapta Robert Grecu (24 ani) a semnat astăzi cu Viitorul Dăești.

Zilele trecute, jucătorul a fost prezentat în presa centrală ca noul transfer al echipei patronate de Nicu Sarcină, Viitorul Tg. Jiu. În fapt, doi dintre jucătorii prezentați, Grecu și Dragu nu au ajuns la un acord cu trupa lui Nicu Sarcină și au părăsit Tg. Jiu. Imediat, pe fir a intrat Viitorul Dăești, care azi a reușit să obțină semnatura mijlocașului dreapta.

Robert Grecu a făcut primii pași spre performanță la LPS Aripi Pitești, iar în 2011 a ajuns la Academia Hagi. Grecu a fost vârf de generație la juniori, cu Florinel Coman, Andrei Ciobanu, Ianis Hagi. A fost internațional de juniori la toate loturile, de la U13 la U19. A lucrat cu Florin Răducioiu, Costel Gâlcă și Constantin Enache. A fost convocat și de Daniel Isăilă la lotul de tineret U21. Mijlocașul dreapta a mai evoluat la SCM Pitești, Viitorul Constanța, FCSB, Petrolul, Daco Getica, FC Argeș și Astra Giurgiu.

Titular de 20 de ori la FC Argeș în Liga 1, în stagiunea 2020-21, Grecu a ajuns sezonul trecut la Astra Giurgiu, recent retrogradată în Liga 2, de care s-a despărțit în plin sezon.

Dăești i-a mai luat în această vară pe Marian Anghelina, Njindja Wilfred Achille (ambii de la Vedița), Radu Bîrzan, Mario Deaconescu – Foto subsol (ambii de la Horezu), Eduard Neacșu (Turnu Măgurele),  Călin Șegău (ACSO Filiași) și Alexandru Pop (Odorheiu Secuiesc).  În plus, noul tehnician al echipei este Călin Cojocaru.

În privința plecărilor, nu mai continuă la Dăești: Adrian Popa, Gabriel Precup, Ovidiu Popescu, Grigore Ceapă, Cătălin Grosu, Cătălin Păușescu, Vlad Mocioacă, Alin Șerban, Alex Mitru și Alin Călin.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *