La Horezu, campania electorală negativă a început prea devreme 

Pentru oferirea unor informaţii corecte şi complete populaţiei, primarul oraşului Horezu, Nicolae Sărdărescu, a ţinut să transmită opiniei publice câteva aspecte legate de asaltul agresiv al unor persoane care lansează informaţii false prin intermediul paginilor de socializare, menite să decredibilizeze activitatea instituţiei pe care o coordonează. În mesajul său, primarul are convingerea că opinia publică este destul de matură pentru a face diferenţa dintre cei care vor să facă ceva pentru localitate şi clevetitorii care repetă într-una aceeaşi placă a informaţiilor false, doar-doar îi va lua cineva în serios. Cel mai grav este faptul că, în numele primarului, aceşti defăimători au creat pagini false pe reţelele de socializare, pe care le folosesc pentru a-i denigra imaginea legată de activitatea sa şi a instituţiei pe care o conduce.

Primarul Nicolae Sărdărescu: „Sunt convins că orice om de bună credinţă ştie să discearnă care sunt informaţiile reale”

„Constat (nu ca pe o noutate şi nu cu surprindere) atitudinea agresivă şi agasantă a unor persoane care, din lipsă de preocupări reale, insistă în postarea unor mesaje de dezinformare – agresive, acuzatoare şi instigatoare.

Deşi sunt convins că orice om de bună credinţă, pe de o parte, se uită cine spune şi nu ce spune, iar pe de altă parte ştie să discearnă care este sursa corectă de obţinere a informaţiilor reale, sunt momente, rareori, când consider necesar să răspund direct la aceste „alocuţiuni verbale”.

Domnilor dragi, o #sursă cu coloană vertebrală nu este o #sursă. Este o persoană cu nume şi prenume care are curajul adevărului pe care, chipurile, îl grăieşte. Dacă ai ceva corect şi adevărat de spus spui, cu subiect şi predicat, şi ai verticalitatea de a-ţi susţine şi mai ales proba opinia sau, mai rău, acuzele.

Pentru ceilalţi domni care sau sfaturi din „tribună”, deşi au suficiente pârghii de a face mai mult decât observaţii, vă invit să cugetaţi puţin înainte de a continua atitudinea aceasta. De zis este uşor. Orice om de bună credinţă poate veni la orice oră în cadrul programului de lucru al primăriei pentru a vedea şi, de ce nu, a se implica direct în toate eforturile pe care eu, împreună cu echipa cu care lucrez, le facem pentru bunul mers al oraşului nostru”, a precizat primarul oraşului Horezu, Nicolae Sărdărescu, prin intermediul paginii sale de Facebook. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *