Cozia se reunește pe 12 iulie

Nou promovată în Liga a III-a, Cozia Călimănești se reunește marți, 12 iulie, la stadionul din stațiune.

La reunirea nou-promovatei sunt așteptați toți jucătorii care au contribuit sezonul trecut la această performanță, dar și mai mulți juniori care vin în probe. Unul dintre sponsorii echipei, Andrei Vasile este convins că echipa va face o figură frumoasă în Liga a III-a.  

”Nu și-a exprimat nimeni dorința de a pleca, până acum. Marți vom discuta din nou cu băieții cu privire la noul sezon de Liga 3. Nu se pune problema să nu ne înscriem, am discutat deja despre ceea ce trebuie să facem pentru a ne înscrie. Tot marți așteptăm un număr de aproape 10 jucători, majoritatea juniori, pentru a îi vedea la antrenamente și la jocurile amicale pe care intenționăm să le disputăm. Antrenorul Vasile Ilinca intenționează ca până în august să programăm 6-7 meciuri amicale. Sunt încrezător că vom arăta bine la începutul campionatului din punct de vedere al lotului și al pregătirii. Obiectivul nostru pentru sezonul care urmează este menținerea în Liga a 3-a și omogenizarea lotului actual”.  Un prim test va fi pe 16 iulie, cu Viitorul Dăești, la Fedeleșoiu.

Andrei Vasile a  organizat săptămâna trecută un banchet de promovare la restaurantul pe care îl deține în stațiune, Casa Românească. Primarul Călimăneștiului, Florinel Constantinescu a asigurat și el că va sprijini echipa la nivel de Liga a III-a.

”Am avut deja câteva întâlniri și cu domnul primar Florinel Constantinescu și ne-am stabilit lucrurile care urmează a fi făcute din punct de vedere al omologării stadionului, al bugetului și al bunei desfășurări în ceea ce privește activitatea fotbalistică a echipei la Liga a III-a, dar și a echipei de juniori. Ne-a asigurat de tot sprijinul dumnealui și vreau să spun că avem o colaborare foarte bună” a mai spus Andrei Vasile.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *