Liscevic și Gonzalez merg la ”pachet” la Dunărea Brăila

Fostele jucătoare de la SCM Râmnicu Vâlcea, coordonatorul de joc Kristina Liscevic (32 ani) și interul dreapta Mireya Gonzalez (30 ani) au semnat cu Dunărea Brăila.

După trei ani la SCM Rm. Vâlcea, Liscevic și Gonzalez vor continua în România, la Dunărea Brăila. Iberica Mireya Gonzalez a câștigat în 2018 Liga Campionilor cu Gyor, iar în 2019 Cupa EHF cu Siofok. Sârboaica Kiki Liscevic a jucat la formații precum Esbjerg, Metz, Kisvarda sau Kuban Krasnodar și a fost vicecampioană mondială cu naționala Serbiei în 2013. 

”După mult timp de așteptare, fiind în căutare de o nouă casă, trebuie să spun că sunt foarte fericită să fac parte din familia Brăila. E o plăcere pentru mine să lucrez cu oamenii care fac parte din echipă. Aștept cu nerăbdare noul sezon. Cu lucrul în echipă, antrenamente intense și cu sala plină, pot spune că eu cred în această echipă. Hai, Brăila!” a declarat Kristina Liscevic pentru pagina oficială de facebook a clubului. Mireya Gonzalez va fi anunțată și ea zilele viitoare.

Pentru a le face loc lui Liscevic și Gonzalez, Dunărea a reziliat contractul cu brazilianca Giulia Guariero, în timp ce Leonida Gichevska, care avea șanse mici să prindă echipa va pleca la altă formație. ”Liscevic și Gonzalez sunt jucătoarele Brăilei, au semnat contractele. Mireya Gonzalez vine și ea după o operație, dar este spre final cu recuperarea și probabil va fi aptă la startul sezonului. Avem un lot numeros și sub nicio formă nu vom grăbi revenirea ei, ea va juca doar când va fi aptă 100%” a anunțat președintele clubului Dunărea, Adrian Manole.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *