50.000 de euro pentru artiștii ce vor cânta la Zilele Imnului Național în Râmnicu Vâlcea | Elevii de 10 din oraș vor primi sume considerabile pentru rezultate

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea are în vedere organizarea Zilelor Imnului Național la sfârșitul acestei luni. Evenimentul are scopul de a marca 174 de ani de la prima intonare a imnului național al României, ”Deșteaptă-te Române”.

Pentru acest proiect de hotărâre ce va fi propus aprobării în ședința de vineri, 15 iulie, primarul municipiului a solicitat ca organizatorul evenimentului să fie viceprimarul USR Andrei Gheorghiu. Acesta va avea ca responsabilități negocierea condițiilor și încheierea acordului de colaborare în vederea organizării activităților artistice și de agrement din zona Shopping City.

50.000 de euro pentru artiștii care vor cânta cu ocazia evenimentului

Programul de celebrare al evenimentului conține și câteva concerte unde prestează diverși artiști cunoscuți la nivel național.

Andia va primi un total de 6.221 Euro pentru performanță, iar Smiley aproape 16.000 de euro. De asemenea, Rapsodia Vâlceană va fi prezentă în cadrul evenimentului, primind 1.200 de euro, alături de Elena Ghițulete, Florin Vasilică și Grupul Teleorman.

Sume considerabile pentru elevii de nota 10

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea are în plan să ofere elevilor care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat și Evaluare Națională sume considerabile de bani. Proiectul este deocamdată propus pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local și va fi, cel mai probabil, aprobat în cursul zilei de vineri.

În Râmnicu Vâlcea 4 elevi au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională, iar primăria municipiului va acorda suma de 3.500 lei per elev. De asemenea, elevilor care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat li se va acorda suma de 5.000 lei per elev.

Viceprimarul Virgil Pîrvulescu, care face parte din opoziția primarului Mircia Gutău, are o părere diferită despre abordarea în ceea ce privește implicarea politicienilor în procesul de laudă al elevilor care au obținut rezultate excepționale.

Aşa cum aţi văzut, politicienii se înghesuiau pentru campionul mondial la înot, în jurul lui David Popovici. Cam asta este practica politicienilor. În mod normal, un politician trebuie să asigure confortul copilului, şi atunci când este de lăudat să stea în spate. De felicitat trebuie felicitaţi copiii, părinţii şi dascălii. Primăria şi politicienii n-au ce căuta, aceştia să stea în spate, pentru că nu au venit cu bani de acasă să îi felicite. Banii sunt ai municipiului Râmnicu Vâlcea, ai cetăţenilor municipiului Râmnicu Vâlcea.  

Viceprimarul PNL, Virgil Pîrvulescu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *