Juniorul Daniel Nicula va evolua la Dăești

Atacantul Daniel Nicula (19 ani), care în sezonul trecut a evoluat la Metalurgistul Cugir a semnat cu Viitorul Dăești.

Noul puști din atacul Dăeștiului a mai evoluat la Gaz Metan și Metalurgistul Cugir. Daniel Nicula a fost împrumutat sezonul trecut la Cugir de către Gaz Metan Mediaș, grupare care între timp a dispărut. Jucătorul din Alba s-a pregătit în acesată vară în “Gruia”, fiind în vizor pentru echipa pe care o alcătuiește campioana CFR Cluj pentru nou-înființata competiție de către FRF, Liga de Tineret.

Pe când avea doar 16 ani, Edi Iordănescu a avut flerul de a-l arunca în luptă și a-i da chiar banderola de căpitan în ultimele minute ale meciului de gală cu Real Valladolid. Ulterior, a debutat și în Liga 1 pentru Mediaș, dar a strâns doar 30 de minute în trei partide. A jucat mai mult la Gaz Metan II sau echipa de juniori, fapt pentru care a cerut să plece, dorind să evolueze mai mult.

Povestea sa de viață este una impresionantă,  fiind crescut de la doi ani într-o casă de copii. El a fost dus de către părinții săi la Casa de tip familial ”Sfântul Ghelasie” din Stremț, județul Alba, alături de patru dintre cei cinci frați ai săi.

Pe când juca la Blaj a fost descoperit de Ioan Mărginean și nu s-a lăsat până nu a făcut toate formalitățile să-l aducă la Gaz Metan Mediaș. Ca jucător, postul său principal este vârf, dar mai poate evolua și ca mijlocaș pe benzi, fiind ambidextru. 

Dăești i-a mai luat în această vară pe Marian Anghelina, Njindja Wilfred Achille (ambii de la Vedița), Radu Bîrzan, Mario Deaconescu (ambii de la Horezu), Eduard Neacșu (Turnu Măgurele),  Călin Șegău (ACSO Filiași) și Robert Grecu (Astra). În schimb, după ce semnase contractul, Alexandru Pop de la Odorheiu Secuiesc a reziliat acordul, invocând că nu îl mai lasă viitoarea soție!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *