Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu: „Vă așteptăm la prima ediție a Festivalului „Fii COOL, la CULE, în Măldărești-Vâlcea”

Consiliul Judeţean Vâlcea are onoarea de a invita toţi locuitorii judeţului, vizitatorii din localităţile învecinate şi turiştii aflaţi în această perioadă în frumoasa zonă Horezu, la prima ediţie a festivalului numit  ‘Fii Cool, la Cule, în Măldăreşti-Vâlcea.

Astfel, în perioada 22-24 iulie, culele Greceanu şi Duca, îşi vor deschide porţile pentru toți cei care vor dori să fie prezenți la un eveniment inedit, organizat de Consiliului Judeţean Vâlcea, pentru a încerca din bucatele tradiţionale şi a se delecta cu muzică lăutărească, medievală şi modernă într-un loc încărcat de istorie:

„” Pentru  organizarea acestui eveniment am pornit pe o logică simplă: ca turist mergi, vizitezi culele, şi ce faci după aceea? Ei bine, trei zile cel puţin anul acesta va fi un festival foarte frumos numit  „Fii Cool, la Cule, în Măldăreşti”. Vineri, pe 22 iulie, va fi o seară lăutărească, unde vom avea un taraf făcut special de data aceasta de Rapsodia Vâlceană, îi vom avea pe Constantin Gaciu,  Taraful Iancu Jianu şi celebrul Taraf de la Vărbilău. Sâmbătă  va fi seară medievală. Vom avea un invitat special, pe Bogdan Simion şi Lăutarii de Mătase, părintele Codruţ Scurtu şi formaţia vocal-instrumentală de muzică veche Arheon. Filarmonica „Ion Dumitrescu” va fi prezentă în festival. Duminică, aşa, ca de final, ne-am gândit să avem o seară pop-folk cu invitaţii speciali: Andreea Bălan şi Nicole Cherry. Vă așteptăm la prima ediție a Festivalului „Fii COOL, la CULE, în Măldărești-Vâlcea’, a precizat preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *