Primarul Ionel Vlădulescu: “Vă așteptăm în număr cât mai mare la Festivalul Peștelui din localitatea Budești”

Primarul localităţii Budeşti, Ionel Vlădulescu, invită toți locuitorii comunei, și nu numai, să ia parte la evenimentul „Festivalul Peștelui” care va avea loc în zilele de 30 și 31 Iulie, în satul Racovița, punctul Brutărie

Pregătirile sunt în toi pentru  evenimentul culinar pescăresc mult aşteptat de întreaga comunitate. Cu acest prilej se  vor găti şi pregăti cazane cu preparate din peşte, şi nu numai, astfel încât toţi cei prezenţi să se poată  bucura de aromele specifice, într-un mediu plăcut. Bucătarii pasionați, prezenţi la acest eveniment, vor fi motivaţi de administraţia locală să-şi îmbunătăţească stilul de prezentare a preparatelor şi asta fiindcă cele mai gustoase preparate vor fi premiate. Astfel, timp de două zile, pe izlazul din satul Racoviţa, grătarele vor sfârâi, ceaunele vor bolborosi, iar  întreaga vale va răsuna de acorduri vesele și îi va îmbia pe vizitatori cu ciorbe de pește, saramuri, dar și alte preparate gătite cu măiestrie de cei care cunosc arta gastronomiei şi au resurse infinite pentru a pregăti specialități inedite gătite la fața locului.

„Festivalul Peștelui” îi aşteaptă pe toţi locuitorii comunei, și nu numai, cu variate programe artistice, muzică populară și ușoară și multă voie bună.

Sâmbătă, 30 iulie, programul artistic este deschis de Dj Joe, pe scenă urcând în a doua parte a zilei trupa Bunghy Band, seara încheindu-se cu un concert susținut de Mira.

A doua zi, duminică 31 iulie, pe scenă vor urca artiști de seamă ai muzicii populare românești, precum Niculina Stoican, Marcela Fota, Valentin Sanfira, Nicolae Datcu, Dan Albulescu și prietenii, festivalul încheindu-se printr-un frumos foc de artificii.Pe parcursul festivalului, atmosfera va fi întreținută de Dj Joe printr-un spectacol de muzică atent selecționată, asigurând un mix de calitate și bună dispoziție.Ca și în anii precedenți, în cadrul Festivalului Peștelui, vor fi premiate atât activitățile sportive, cuplurile care împlinesc 50 ani de căsătorie, cât și mult așteptatul concurs gastronomic cu   preparate din pește. Cu ocazia acestui eveniment, vă așteptăm în număr cât mai mare la Festivalul Peștelui din localitatea Budești”,  a precizat primarul localităţii Budeşti, Ionel Vlădulescu.

Evenimentul se va încheia cu un superb foc de artificii

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *