Primăria Goleşti, investiţii de 15 milioane lei, aprobate pentru localitate, prin programul „Anghel Saligny”

Adrian Mitrache a făcut toate diligenţele posibile pentru a primi cu prioritare fondurile necesare pentru introducerea sistemului de canalizare pe o lungime de 15 kilometri:  

„Noi avem două proiecte depuse la Ministerul Dezvoltării prin programul guvernamental „Anghel Saligny”, însă  canalizarea este un proiect cu prioritate pentru care am primit finanţarea necesară. Sunt mulţumit,  proiectul mult așteptat pentru comuna Golești a intrat în linie dreaptă, urmează semnarea contractului de finanțare și demararea procedurilor pentru atribuirea execuției lucrărilor. Este vorba de cea mai mare investiție în infrastructura de apa – canal din comuna Golești care, în prima fază, se va implementa în satele Aldeşti, Blidari, Popești și Gibesti. Valoarea investiţiei este de 15 milioane lei noi”,a  precizat primarul localităţii Goleşti, Adrian Mitrache.

Al doilea proiect pe care primarul localităţii Goleşti, Adrian Mitrache l-a depus la Ministerul Dezvoltării în vederea finanţării prevede asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 8,35 kilometri: „Acestea sunt proiectele noastre, însă prioritar este proiectul de canalizare”, a precizat primarul localităţii Goleşti, Adrian Mitrache.

Comuna ar putea beneficia de gaze naturale, prin programul „Anghel Saligny”

Pentru introducerea gazelor naturale în localitate, administraţia locală este într-un parteneriat cu Primăria comunei Budeşti: „După ce conducta de gaze din comuna Budeşti va ajunge la graniţa cu localitatea Goleşti, vom putea să trecem imediat la branşarea localităţii, mai întâi în satele Aldeşti şi Blidari. Cred că va fi, şi acesta, un proiect sigur”, a mai punctat primarul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *