Primarul localităţii Şirineasa,  Ion Streinu: „Mulțumesc tuturor celor ce au muncit și au contribuit la succesul acestui proiect”

Primarul Ion Streinu a obţinut finanţare prin „Anghel Saligny”, pentru asfaltare a 43 de uliţe din  Şirineasa

Administraţia locală din Şirineasa a primit finanţare pentru proiectul depus la Ministerul Dezvoltării prin PNI „Anghel Saligny”, privind asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 9 kilometri, în cadrul căruia sunt prinse în vederea modernizării 43 de uliţe şi drumuri săteşti. Valoarea proiectului este de aproximativ 10 milioane lei:

„Am fost fericit de foarte multe ori în viaţă, la fel cum de foarte multe ori am fost și dezamăgit, dar azi, de când am văzut publicat ordinul prin care a fost aprobat proiectul pentru asfaltarea celor 43 de ulițe ale comunei noastre,  mă simt în culmea fericirii. Mulțumesc tuturor celor ce au muncit și au contribuit la succesul acestui proiect. Din noiembrie 2016 lupt pentru acest proiect. L-am depus pe fel și fel de programe, am fost și anchetat de DNA când l-am depus pe FDI, dar nu am renunțat și bine am făcut. Ziua de azi va rămâne o zi istorica pentru activitatea mea de primar și a celor care au muncit alături de mine atât în legislatura 2016-2020 cât și în actuala legislatura. Va mulțumesc tuturor!”, primarul localităţii Şirineasa,  Ion Streinu.

La Ministerul Dezvoltării prin programul Anghel Saligny, este depusă şi cererea de finanţare pentru proiectul de branşarea la gazele naturale, care ar urma să funcţioneze în satele: Ciorăşti, Slăviteşi, Valea Alunişului, Aricioaia şi pe strada principală. Proiectul este realizat în partenerial cu localităţile vecine, respectiv cu Pesceana, Scundu şi Glăvile.  

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *