Primarul localităţii Şuşani, Constantin Daniel Tudor, mulțumit de banii alocați prin Programul ”Anghel Saligny”

Prin Programul Naţional de Investiţii, primarul Daniel Tudor a primit finanţarea proiectelor depuse. Acestea privesc asfaltarea drumurilor comunale şi extinderea şi modernizarea sistemului de apă. Valoarea totală a proiectelor este de aproximativ 22 de milioane lei. Primarul Daniel Tudor mulţumeşte preşedintelui  PNL Vâlcea, Cristian Buican, pentru sprijinul acordat atunci când a fost solicitat, dar şi întregii comunităţi  pentru susținere și dă asigurări că va depune toate eforturile, astfel încât și celelalte proiecte pe care le are depuse să fie aprobate și finanțate:

„În ședința de guvern a fost aprobată “Lista obiectivelor de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny “ listă în care sunt aprobate cele  două proiecte ale comunei noastre :  “Reabilitare, modernizare gospodărie de apa și extindere front captare de apă “ și “Modernizare drumuri de interes local”. Pe această cale, aduc mulțumiri tuturor celor care au fost angrenați în depunerea proiectelor, dar în mod special conducerii PNL Vâlcea – Deputat Cristian Buican, care a fost lângă mine de fiecare dată când  a fost solicitat . Valoarea proiectelor pentru apă şi asfaltarea drumurilor se ridica cu aproximativ 22 milioane lei. Prin finalizarea acestor proiecte, cu siguranță comuna noastră va intra în rândul comunelor dezvoltate. Vă mulțumesc pentru susținere și vă asigur că în continuare voi depune efort necesar, astfel încât și celelalte proiecte pe care le am depuse să fie aprobate şi finanţate”, primarul localităţii Şuşani, Constantin Daniel Tudor.

Prin programul „Anghel Saligny”, administraţia locală are depus şi  proiectul pentru branşarea localităţii la sistemul de gaze, în parteneriat cu localitatea Mădulari.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *