Horezu a primit loc la Liga a III-a!

Flacăra Horezu a primit marți seară vestea cea mare, Federația anunțând oficial că vâlcenii din Treapt continuă la Liga a III-a!

Federația Română de Fotbal a anunțat că în urma cererilor de înscriere în viitoarea ediție a Ligii a III-a au fost libere cinci locuri, prin neînscrierea echipelor: Gaz Metan Mediaş, Academica Clinceni, FC
Rapid 1923 SA 2, ACS Huşana şi Speranţa Răuceşti. Având al cincilea punctaj din echipele retrogradate de pe locul 9, Flacăra a prins loc pentru viitorul sezon al Ligii a III-a, alături de CSM Bacău, AFC Unirea 1924, Progresul Ezeriş și ACS Kids Tâmpa Braşov. Este de menționat că după de Hermannstadt II a refuzat unul din locurile eliberate, la fel au făcut și alte echipe, clasate pe locul 9, astfel că Kids Tâmpa a prins în extremis ultimul loc, având cel mai bun punctaj al echipelor clasate pe locurile 10.

Minerul Costești nu a prins loc în viitoarea ediție a Ligii a III-a și cel mai probabil se va desființa, după ce primarul a anunțat că echipa nu va continua la Liga a IV-a, neavând lot și stadion.

Flacăra Horezu s-a reunit de luni în Treapt, cu Adrian Popa la timonă, care va fi ajutat de Raul Nistor și Gabi Precup, în timp ce pe bancă va sta Marian Deaconescu, posesor al licenței UEFA A. Până acum, au semnat cu Flacăra doi jucători, mijlocașii centrali Gabi Precup și Ovidiu Popescu, ambii de la Viitorul Dăești. Cu siguranță, transferurile vor continua în zilele viitoare, Flacăra având acum garanția că va continua la Liga a III-a. Din vechiul lot mai sunt la antrenamente Sporea, Sandu, Șt. Popa, Nistor și Trașcă.

Anunțul oficial al FRF poate fi vizualizat la următoarea adresă: https://www.frf.ro/recomandate/hotararea-comitetului-de-urgenta-frf-din-19-iulie-2022/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *