Dăeștiul a trecut la pas de Muscelul Câmpulung

Viitorul Dăești s-a impus sâmbătă, la Fedeleșoiu,  scor 3-0 (1-0) în disputa cu FC Muscelul Câmpulung.

După 3-0 cu Cozia și 1-1 cu Viitorul Pandurii, Viitorul Dăești a învins sâmbătă cu 3-0 pe Muscelul Câmpulung (fosta Rucăr), echipă nou promovată în Liga a III-a.  Vâlcenii au deschis scorul în minutul 22 prin juniorul Daniel Nicula, care a fructificat o combinație frumoasă în careul advers.

În finalul reprizei, Anghelina și unul dintre adversari s-au împins după un fault și au primit cartonașul roșu, dar, fiind vorba de un amical, repriza secundă s-a reluat în efective complete.

Dăeștiul s-a desprins în minutul 67, când Florin Costea a înscris frumos pe contraatac, după o pasă excelentă de la Pîrvu. În finalul jocului, Viitorul a beneficiat de un penalty obținut de Manole și Florin Cioablă a transformat. S-a terminat 3-0, un rezultat just după aspectul jocului, controlat clar de vâlceni.

În echipa vâlceană și-au făcut debutul și câțiva jucători abia veniți: mijlocașul Manole (Odorhei), fundașul central Ghiță (Afumați) și fundașul dreapta Mălin (FC Argeș- juniori).

La meci a asistat și fostul jucător Adrian Neaga, venit să își susțină finul, pe antrenorul Călin Cojocaru.

Tehnicianul Dăeștiului, Călin Cojocaru își mai dorește un atacant, pentru ca lotul să fie complet. ”A fost un antrenament bun, deja se vede oboseală și este normal. Mă interesează fiecare meci, inclusiv amicalele și mă bucur că am câștigat, dar mai avem multe de îmbunătățit. Cred că zilele viitoare vom avea un lot definitivat, Ghiță, Manole și Mălin rămân cu siguranță. Trebuie să formăm o echipă și cu siguranță Dăești va fi o formație puternică, care se va bate pe teren pentru fiecare punct”.

După acest meci, juniorul Denis Prunaru, care joaca ca fundaș stânga și a venit de la Filiași a semnat contractul cu clubul vâlcean. În schimb, Șegău și E. Neacșu nu au fost opriți în lot de antrenorul Călin Cojocaru.

Miercuri, Dăești va juca un alt test, cu Sparta, una din echipele puternice care activează la județ, iar sâmbătă va juca în deplasare cu echipa de Liga a II-a, FC Brașov. Cantonamentul echipei dăeștene va fi în perioada 2-10 august, la Fedeleșoiu.

Dăești: Lungu – Vasile, Pîrvulescu, M. Diaconescu, Samson – Pîrvu, Wilfred- Grecu, Anghelina, Saleh – Nicula. Au mai jucat: D. Vlădoi, Garcia, Cioablă, F. Costea, Bîrzan, Manole, Mălin, Ghiță, Prunaru, Cr. Munteanu, A. Popolan. Antrenor: Călin Cojocaru

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *