Flacăra începe cantonamentul

Flacăra Horezu a primit săptămâna trecută știrea mult așteptată, că va continua la Liga a III-a, după ce Federația Română i-a dat unul dintre cele șase locuri libere, în baza punctelor acumulate în sezonul trecut.

Astfel, echipa din Treapt și-a reluat pregătirea sub coordonarea noului staff, compus din principalul Adrian Popa, secunzii Gabi Precup și Raul Nistor și Marian Deaconescu, antrenorul care va sta pe bancă, având licența UEFA A.

Din vechiul lot mai sunt doar Fl. Sandu, Sporea, Trașcă, Nistor și juniorul Șt. Popa.  Au semnat deja cu Horezu mijlocașii Ovidiu Popescu și Gabi Precup, ambii de la Viitorul Dăești, dar zilele acestea, clubul urmează să anunțe și alte transferuri interesante.

De luni, echipa intră în cantonament la baza sportivă din Horezu, urmând să efectueze câte două antrenamente pe zi.

Tehnicianul Adrian Popa a revenit după un an și jumătate la Horezu și speră să refacă echipa care era o forță în Liga a III-a în urmă cu câțiva ani. ”Este o veste foarte bună pentru noi si pentru oraș că Flacăra rămâne la Liga a III-a. Încercăm să ne organizăm, să facem o pregătire bună, căutăm să aducem jucători de calitate și serioși. Vrem să facem un grup frumos, nu va fi ușor deloc, sunt mulți jucători noi și tineri, dar sperăm că prin muncă și seriozitate să formăm un grup bun” a spus Adrian Popa.

Flacăra și-a stabilit și lista de amicale, urmând să joace cu CS Afumați (2 august), Petrolul Potcoava (6 august), Unirea Bascov (10 august) și Câmpulung Muscel (13 august).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *