Dăești a trecut lejer de Sparta

Într-un joc amical disputat miercuri, la Fedeleșoiu, Viitorul Dăești a învins cu 6-1 pe Sparta Rm. Vâlcea, una din candidatele la titlul județean.

Dăeștiul a avut 3-0 la pauză, după reușitele lui Vasile (minutul 6), Nicula (minutul 23) și Pîrvu (minutul 25). După pauză a ieșit la rampă mijlocașul venit de la Odorheiu Secuiesc, Manole, care a punctat de trei ori, în minutele 63, 66 și 90. La Dăești nu au jucat ieri Cioablă, învoit pentru că a devenit tată și Samson, care este ușor accidentat, în schimb au evoluat trei juniori veniți în probe, Datinis, Gâtej și Pițigoi. Golul spartanilor a fost marcat din penalty de L. Cazan. Pentru Dăești va urma sâmbătă un test interesant, în deplasare, cu FC Brașov, echipă care activează în eșalonul secund.

De la Sparta au plecat Gogete și Pătrașcu și au venit Panait (Costești), M. Mutu (SCM), Rizea, Fuiorea (Chimia), Ciuculete (Drăgoești) și Tîrș (revenit din străinătate).

”La noi au jucat toți, este abia al treilea antrenament după cupă, a fost primul o să mai avem un amical cu Ionești și mai căutăm încă unul. Încercăm să luăm pas cu pas, nu ne hazardăm, este clar că SCM are prima șansă la titlul județean. Avem o echipă tânără, în formare și ne dorim să creștem în calitate, vrem să facem un lot competitiv” a spus Emil Zaharioiu, directorul sportiv de la Sparta.

Viitorul: D. Vlădoi – Mălin, Ghiță, Cr. Munteanu, Datinis – Pîrvu, Garcia – Vasile, Saleh, Bîrzan – Nicula. Au mai jucat: Lungu, Pârvulescu, M. Diaconescu, Pițigoi, Anghelina, Wilfred, Prunaru, Fl. Costea, Grecu, Manole, Gîtej.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *