Semnături noi la Dăești

Marian Ghiță (Afumați), Denis Vlădoi (Minerul Costești) și Mihai Manole (Odorheiu Secuiesc) au semnat contracte cu Viitorul Dăești.

Fundașul central Marian Ghiță a semnat contractul la începutul săptămânii și se anunță titular în sezonul viitor, alături de Cătălin Pîrvulescu. Astăzi, alți doi jucători au semnat contractele. Portarul Denis Vlădoi (21 ani) a iscălit cu Dăești, deși a avut oferte și din afara județului. Autor a trei goluri în amicalul cu Sparta, mijlocașul venit de la Odorheiu Secuiesc, Mihai Manole a semnat și el și s-a alăturat achizițiilor din această vară. În lotul echipei vâlcene mai sunt câțiva juniori veniți în probe, Mălin (FC Argeș) urmând a semna cu siguranță zilele viitoare.

Dăești i-a mai luat în această vară pe Marian Anghelina, Njindja Wilfred Achille (ambii de la Vedița), Radu Bîrzan, Mario Deaconescu (ambii de la Horezu), Denis Prunaru (CSO Filiași), Robert Grecu (Astra), Yahya Saleh ( Zimbru Chișinău). Antrenorul Călin Cojocaru a anunțat că își mai dorește un vârf de atac și va miza pe un lot de 23-24 de jucători.

LOT ACTUAL DĂEȘTI:

PORTARI: Lungu, D. Vlădoi

FUNDAȘI: Samson, Mălin, Vasile, Pîrvulescu, Ghiță, Cr. Munteanu, M. Deaconescu, Prunaru;

MIJLOCAȘI: Grecu, Manole, A. Popolan, Pîrvu, Wilfred, Iordache, Anghelina, Garcia, Bîrzan, Saleh;

ATACANȚI: Nicula, Fl. Costea, Cioablă

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *