Nu juca la pariuri fără un obiectiv și fără limite prestabilite

Pariorii care joacă haotic au șanse mici să obțină profit, iar în lipsa profitului nici distracția nu este așa cum ar trebui. Mai mult, unii alunecă pe o pantă în care relaxarea se transformă în sursă de stres și riscă să piardă mulți bani dacă nu își setează limite de depunere. Dacă nu știi cum o faci, te poți adresa reprezentanților agenției, pe care îi poți contacta prin modalitățile enumerate în secțiunea de ajutor. De exemplu, la Pokerstars există Pokerstars contact.

Pericolul de a scăpa de sub control acest hobby este un motiv suficient de solid pentru a-ți fixa o țintă de profit și limite, atât pentru pierderi, cât și pentru câștiguri. Una dintre regulile de bază în managementul banilor la pariuri sportive este să aloci un buget lunar pe care să îl poți pierde fără ca viața ta să fie afectată. Se vorbește despre 10% din veniturile lunare, dar îți recomandăm să cobori acest procent la 5-7%.

Variante pentru alimentarea contului

Să spunem că ți-ai făcut calculul că poți aloca 200 de lei pe lună pentru pariuri. Există două posibilități: fie alimentezi contul cu întreaga sumă, fie o împarți astfel încât să faci o depunere în fiecare săptămână. În primul scenariu, avantajul este că poți pune bani mai mulți pe bilet, dacă stabilești miza în funcție de cotă și de bankroll. În al doilea scenariu, poți beneficia de mai multe promoții valabile la realimentarea contului.

Oricum ar fi, trebuie să îți propui foarte clar că, orice s-ar întâmpla, nu vei aloca mai mult de suma stabilită în luna respectivă. Dacă știi că nu te poți stăpâni, poți apela la serviciul de care vorbeam mai sus, pe care operatorii îl pun la dispoziția clienților în cadrul strategiei pentru un joc responsabil. Poți seta orice limită dorești, apoi este foarte  greu să o elimini în luna respectivă, în caz că te răzgândești. Poți fixa o țintă de profit pentru fiecare zi.

Cel mai bine este să respecți planul prin propria ta voință și să îți impui chiar limite zilnice. De exemplu, îți poți propune să te oprești dacă pierzi 10 lei într-o zi, sau dacă ești pe profit cu 10 lei. Dacă ești parior priceput și ai noroc, îți poți atinge ținta de profit în fiecare zi din lună, astfel încât să ai profit de 300 de lei la final, reprezentând 150% din bugetul inițial. Dacă dispui de un bankroll mai mare, este posibil să fixezi un obiectiv de câștig zilnic sau lunar chiar și mai mare.

Existența, dar mai ales respectarea limitelor, te ferește de pericolul jocului la recuperare, prin care pariezi mize tot mai mari pentru a câștiga înapoi banii pierduți din cauza câtorva bilete necâștigătoare. Pentru a nu ajunge în postura de a juca la recuperare, îți recomandăm să ții cont și de următoarele sfaturi:

  • Nu paria inspirându-te din pronosticurile tipsterilor fără să analizezi și tu meciurile. Cel mai important, nu cumpăra niciodată ponturi „Sigure 100%” de pe internet sau de la indivizi întâlniți prin agențiile de pariuri sau prin barurile sportive;
  • Nu paria pe sporturi, competiții sau meciuri pe care nu le cunoști foarte bine:
  • Nu plasa pariuri doar în funcție de cote sau exclusiv în funcție de statistică;
  • Fii foarte atent la pariurile live, care te pot ajuta să obții profit rapid, dar, în același timp, îți pot consuma foarte repede bankroll-ul;
  • Ține un jurnal de pariuri și înscrie-te într-o comunitate de pariori online;
  • Nu paria atunci când nu te poți concentra pe această activitate sau când nu sunt meciuri care „să îți spună ceva”.

Dacă respecți aceste reguli și setezi limitele menționate, pariurile sportive îți vor aduce doar beneficii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *