Minerul Costești se înscrie la Liga a IV-a!

Deși anunțaseră ca iminentă desființarea echipei după ce FRF nu i-a acordat din nou un loc la Liga a III-a, oficialii clubului Minerul Costești s-au răzgândit și vor înscrie formația în viitorul sezon al Ligii a IV-a Vâlcea.

Antrenorul Marius Vlădoi a anunțat că echipa nu se va desființa, va continua la Liga a IV-a și mai mult, va avea și grupe de copii și juniori, conform noilor cerințe ale AJF. Antrenamentele și jocurile oficiale se vor desfășura la Rm. Vâlcea.

”Clubul ACS Minerul Costești organizează selecții la categoriile de vârstă: 2006, 2007, 2008, 2009. Se asigură echipamente de antrenament, echipamente de joc, echipament de prezentare. Nu se percepe nicio taxă! Antrenamentele se vor desfășura în Râmnicu Vâlcea. Pentru mai multe detalii: Vlădoi Marius – 0722226168 sau Nicolaescu Laurențiu – 0751259971” a anunțat antrenorul-jucător Marius Vlădoi.

Oficialii echipei, Marius Vlădoi și Laurențiu Nicolaescu vor avea și sprijinul primarului Toma Peștereanu. ”Era păcat după atâția ani să dispară clubul , o să o luăm aproape de la zero și vedem ce putem face. Cert e că ne vom înscrie la Liga 4. Încercăm să facem și câte ceva și pentru juniori, vrem să înființăm și una sau două grupe de juniori” a mai spus Marius Vlădoi.

Clubul a plătit la zi jucătorii care au terminat sezonul trecut pe ultimul loc în Seria 6 din Liga a III-a, dar în acest moment nu mai are lot! Jucătorii care au evoluat în sezonul trecut au semnat deja cu alte echipe. Cu siguranță vor juca la Costești veteranii M. Vlădoi, Nicolaescu și C. Popa, însă restul lotului trebuie construit de la zero, astfel că echipa nu va avea niciun obiectiv în viitorul sezon.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *