Păușescu, Stanciu, Ivan și Pintilie au ajuns în Treapt

Flacăra Horezu a încheiat azi cantonamentul din Treapt și a anunțat încă patru transferuri.

După venirile lui Adi Popa, Ovidiu Popescu și Gabi Precup și antrenorului cu licența UEFA A, Marian Deaconescu, toți de la Viitorul Dăești, Horezu a mai anunțat azi patru transferuri. Au mai semnat cu clubul din Treapt: Andrei Stanciu (Inter Stars Sibiu), Cătălin Păușescu – FOTO (Viitorul Dăești), Petruș Pintile și Antonio Ivan (ambii Chiajna II).

Juniorii Pintilie și Ivan au venit sub formă de împrumut de la Concordia Chiajna. Pintilie joacă fundaș central, iar Ivan evoluează ca fundaș dreapta. ”Mulțumim lui Florin Matache și clubului Concordia Chiajna pentru sprijin și colaborare” a anunțat antrenorul Adrian Popa.

Venit de la Inter Stars Sibiu, Andrei Stanciu joacă ca mijlocaș dreapta și a impresionat în urmă cu două sezoane la Măgura Cisnădie.

Portarul Cătălin Păușescu (19 ani) este încă junior, sezonul trecut a apărat la Viitorul Dăești și se va lupta pentru titularizare cu Rareș Sporea.

Cu siguranță, Flacăra va anunța perioada următoare și alte transferuri, în pregătiri fiind și alți jucători de calitate, ar căror transfer nu este încă definitivat.

Marți, 2 august, Flacăra Horezu va juca primul amical al verii, la Curtea de Argeș, cu CS Afumați. Vor mai urma teste cu Petrolul Potcoava (6 august), Unirea Bascov (10 august) și Câmpulung Muscel (13 august).

Noul staff este compus din trei jucători activi: principalul Adrian Popa, secunzii Gabi Precup și Raul Nistor. Lor li se alătură Marian Deaconescu, antrenorul care va sta pe bancă, având licența UEFA A.

Retrogradată sezonul trecut datorită unor transferuri dezastruoase, Flacăra a primit de la FRF unul dintre locurile libere la Liga a III-a și speră ca sezonul viitor nu mai aibă emoții.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *