Dăeștiul pierde cu Brașov

Viitorul Dăești a suferit sâmbătă prima înfrângere în amicalele din această vară, 1-3 la Târlungeni cu FC Brașov, echipă de Liga a II-a.

Prima repriză a disputei de la Târlungeni a fost echilibrată, cu puține ocazii la cele două porți. Vâlcenii au fost aproape de gol în minutul 13, după un corner, când Saleh a reluat cu capul din apropiere, iar portarul Mutu a reușit să respingă. Elevii lui Dan Alexa au ratat o ocazie mare prin Martinov, scăpat singur cu Lungu, însă portaru vâlcenilor a intervenit salvator. Pe finalul primei reprize, vâlcenii au fost mai periculoși în ofensivă, iar Anghelina nu a ajuns la o centrare în fața porții.

Brașovenii au avut reacție după pauză, iar Angelov si Spătaru au rezolvat meciul cu două goluri marcate în cinci minute, 53 și 57. Călin Cojocaru a făcut primele schimbări după 55 de minute. În minutul 75, Cristian Munteanu a fost eliminat pentru proteste la adresa arbitrului Andrei Urs, dar până la final s-a jucat tot 11 contra 11. În minutul 80, Costea a pasat decisiv pentru Robert Grecu, care a redus din diferență. Același Grecu a scăpat singur spre poartă, însă nu a putut continua faza din cauza unei probleme musculare! Scorul fina, 3-1 a fost stabilit de Vlad Mihalcea cu un șut din mijlocul careului (90). A fost prima înfrângere din amicale pentru Dăești, însă nu este nicio surpriză, adversara fiind una din echipele solide de Liga a II-a.

FC Brașov: Mutu (Zvonimir 46) – Sorsa (Șaim 58) , Fustar (Jovanovic 68), M. Burlacu (Drăgoi 46), Dumbravă (Cardoso 79) – Iorga (Istrate 79), R. Lazăr – Lascu (Lambrinoc 58), Spătaru (Vl. Mihalcea 58), Martinov (Vas. Constantin 46) – Angelov (Bg. Roșu 68). Antrenor: Dan Alexa

Viitorul Dăești: Lungu – Vasile, M. Diaconescu, Pîrvulescu, Samson – Fl. Pîrvu, Wilfred – Saleh, Anghelina, Manole – Nicula. Au mai intrat: Cr. Munteanu, Ghiță, B. Mălin, Fl. Costea, Garcia, Cioablă, Bîrzan, Grecu, A. Popolan, Vlădoi, Prunaru. Antrenor: Călin Cojocaru.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *