În primul meci amical al verii, Flacăra Horezu a pierdut azi la Curtea de Argeș, cu CS Afumați, scor 0-2.

După ce săptămâna trecută a fost în cantonament la Horezu, Flacăra a disputat azi primul test al verii, cu CS Afumați, una din echipele puternice din Liga a III-a, care a jucat sezonul trecut în barajele de promovare. Afumați s-a impus cu 2-0, însă și Flacăra a avut mai multe șanse de gol. Mijlocașul venit de la Reșița, Cioinac a ratat un penalty la 0-1 și tot el a mai avut două bare!

În mare măsură, lotul Flacărei este conturat și pare unul mult mai solid decât sezonul trecut. De la Viitorul Dăești au venit Adi Popa, Ovidiu Popescu, Gabi Precup, Vlad Mocioacă și Cătălin Păușescu, alături de antrenorul cu licența UEFA A, Marian Deaconescu. Horezu a mai reușit însă și alte transferuri importante: Andrei Stanciu (Inter Stars Sibiu), Petruș Pintile și Antonio Ivan (ambii juniori de la Chiajna II), Raul Avram (Simian), Ionuț Cioinac (CSM Reșița – FOTO). Alți trei jucători, Dobrescu, R. Dinu și Ruican au revenit la echipă, primii doi după doar jumătate de an.

Flacăra: Păușescu – Stanciu, Pintilie, V. Mocioacă, Fl. Sandu – Ov. Popescu, Cioinac – R. Dinu, Precup, Trașcă – Ad. Popa. Au mai jucat: Sporea, Șt. Popa, A. Ivan, V. Vlad, Nistor, Niculcea, Ruican, Dobrescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *