Dăești face scor cu FC Argeș U 19

La finalul cantonamentului, Viitorul Dăești a învins azi, la Fedeleșoiu, pe FC Argeș Under 19, scor 5-1 (3-1).

Echipa pregătită de Călin Cojocaru a încheiat cantonamentul cu un test susținut pe teren propriu, cu juniorii Under 19 de la FC Argeș.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 10, cu un eurogol, șut la vinclu de la 18 metri. Imediat, Florin Costea a avut șansa egalării, a driblat portarul, a tras din unghi dar un fundaș argeșean a salvat de pe linia porții. Argeșenii au fost din nou periculoși în minutul 15, când au lovit bara porții vâlcene. Costea a egalat în minutul 24, când a reluat cu capul după o centare din dreapta, portarul a respins în față și atacantul Dăeștiului a înscris simplu din 4 metri. În minutul 33, Viitorul s-a desprins prin reușita lui Cr. Munteanu, care a marcat cu capul după un corner. Peste doar un minut, Costea a punctat pentru 3-1 după o combinație frumoasă cu Nicula. Tot Costea a mai ratat o ocazie bună în minutul 36, șut pe lângă poartă.

S-a făcut 4-1 în minutul 53, când Manole a înscris după o acțiune pe flancul stâng. Cioablă a punctat în minutul 79 pentru 5-1, cu un șut puternic din interiorul careului. S-a terminat 5-1 și pentru jucătorii Dăeștiului urmează câteva zile libere. Următorul amical pentru Viitorul este programat pe 16 august, pe Brothers Sport Hub, cu echipa de Liga a IV-a Sparta Rm. Vâlcea.

Viitorul: Lungu – Vasile, M.Deaconescu, Cr.Munteanu, Mălin – Pîrvu, Wilfred – Nicula, Anghelinaa, Grecu – Costea. Au mai jucat: Vlădoi, Ghiță, Pîrvulescu, Prunaru, Bîrzan, Garcia, Manole, Saleh, Cioablă, A.Popolan. Antrenor: C.Cojocaru

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *