Duminică, 4 septembrie, toţi locuitorii comunei Goleşti, şi nu numai,  sunt invitaţi la ziua comunei

Primarul comunei Goleşti, Adrian Mitrache: „”Vă invit să fiţi alături de noi pe 4 septembrie când vom sărbători ziua comunei”

Sub genericul „Zilele comunei Goleşti”, ediţia a IV-a, şi a celei de-a 46-a întâlniri tradiţionale „Fiii satului”, locuitorii comunei Goleşti se vor aduna în poieniţa din satul Vătăşeşti , acolo unde primăria a pregătit un impresionant spectacol artistic, cu nume de prim rang din muzica populară românească.

 Cu acest prilej, administraţia locală condusă de primarul Adrian Mitrache îi invită pe toţi locuitorii din Goleşti să se bucure, la cea de-a IV-a ediţie, de cântec, joc şi voie bună.

Evenimentul se va desfăşura în poieniţa din satul Vătăşeşti, punctul  Coamă, unde vor participa, alături de localnici, şi personalităţi din viaţa politică şi administrativă a judeţului.

„Este un prilej de a socializa, o ocazie pentru a mai sta de vorbă cu cetăţenii, de a le afla păsurile şi dorinţele, altfel decât în cadrul primăriei. Este cea de-a IV-a ediţie a Zilei localităţii Goleşti şi a celei de-a 46-a întâlniri tradiţionale „Fiii satului”, când, împreună cu invitaţii, vom cinstit frumoasa noastră comună.  Îi aștept pe toți cetățenii localității, și nu numai, să sărbătorim împreună, Zilele Comunei”. Astfel, duminică, 4 septembrie 2022, va fi o zi pe care o dedicăm tuturor locuitorilor comunei şi invitaţiilor care doresc să fie alături de noi în aceste clipe minunate”, ne-a declarat primarul din Goleşti, Adrian Mitrache.  

Deschiderea oficială a manifestării va avea loc la ora 14.00

Evenimentul va fi deschis de discursul primarului Adrian Mitrache şi va continua cu conferirea premiilor familiilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie

Pe scena amenajată în aer liber din poieniţa  satului Vătăşeşti, alături de  Formaţia Cristal condusă de soliştii Valii şi Cosmin  vor susţine un spectacol de zile mari, Mariana Ionescu Căpitănescu şi Trupa „Ane Mary”. Serviciile profesionale de sonorizare vor fi oferite de DJ Joe

Spectacolul de calitate şi bună dispoziţie îi vor determina pe toţi cei prezenţi să se prindă în admirabilele hore şi sârbe romaneşti. Evenimentul va reuni comercianţi din întreaga zonă cu produse care mai de care, astfel încât va fi imposibil să plece cineva de acolo cu mâna goală. Prin urmare, duminică, 4 septembrie, în poieniţa din satului Vătăşeşti se vor putea găsi vase din ceramică, obiecte din lemn, dar şi turtă dulce şi alviţă pentru cei mici. Toate se vor găsi pe tarabele comercianţilor, care îi vor aştepta pe cumpărători. Cei care vor veni la eveniment să îşi clătească ochii vor avea parte de o atmosferă de zile mari şi, cu siguranţă, se vor opri la o halbă de bere rece asortată cu un „mic de Goleşti”:

Evenimentul se va încheia cu un frumos foc de artificii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *