Mihaela Bușe revine cu două medalii de bronz de la Europenele de juniori din Polonia!

Sportiva de la CS Chimia, Mihaela Bușe a cucerit două medalii de bronz la Europenele de haltere pentru juniori II din Polonia.

În perioada 10 – 17 august, la Raszyn (Polonia) s-au desfășurat la Campionatele Europene de haltere rezervate celor mai buni juniori II, U17 si U15.

Mihaela Bușe, halterofila de la CS Chimia Râmnicu Vâlcea a concurat la categoria 81 Kg Youth U17 și a adus 2 medalii de bronz, la stilul aruncat și la total cu 80 Kg și 140 Kg. La smuls, Mihaela s-a clasat pe locul 4, cu 60 kg! În urma unei accidentări mai vechi, halterofila vâlceancă a intrat in concurs doar la primele încercări la cele două stiluri.

Antrenorul sportivei, Daniel Moldovan sublianză că rezultatul este unul excepțional, ținând cont de accidentarea suferită în urmă cu o lună, care a pus sub semnul întrebării participarea la concurs.

”Acest rezultat este fantastic având în vedere accidentarea suferită la spate, acum o lună. A fost o perioadă grea, încărcată cu mult stres, cu antrenamente pe durere, participarea ei fiind incertă chiar și înainte cu 2 – 3 zile de concurs. Mihaela a dat dovadă de profesionalism și dăruire, lucru pentru care o felicit. Pentru ea urmează o perioadă de recuperare după accidentarea avută, probabil nu va mai concura anul acesta, ne vom axa pe antrenamente bazate pe recuperare pentru a o avea în cea mai buna formă în anul competițional 2023. Mulțumesc Federației Române de Haltere și antrenorilor de lot pentru eforturile depuse în această perioadă pentru a face posibilă participarea ei la Campionatul European. Mulțumesc C.S. Chimia Rm. Vâlcea și doamnei director Lelioara Alexandrescu pentru sprijinul și încrederea deplină acordată!” a declarat antrenorul Daniel Moldovan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *