Dăești – Călimănești, în prima etapă a Ligii a III-a

Astăzi, la sediul FRF a avut loc tragerea la sorți a jocurilor din Liga a III-a. În Seria 6, din care fac parte patru echipe vâlcene, prima rundă a programat un derby vâlcean, la Fedeleșoiu, Viitorul Dăești – Cozia Călimănești. Cele două echipe s-au întâlnit în două amicale în această vară, Dăești câștigând detașat ambele jocuri. Viitorul a cerut să joace meciurile de acasă vinerea, deci partida se va juca pe 26 august. De remarcat că nou-promovata Cozia a solicitat la FRF să dispute primul joc în deplasare.

Flacăra Horezu va juca în deplasare în prima etapă, la Potcoava, cu Petrolul, acolo unde are șanse reale să plece neînvinsă . Echipa pregătită de Adrian Popa este mult mai puternică decât în sezonul trecut, când a retrogradat, dar a rămas în al treilea eșalon după eliberarea unor locuri.

După ce a primit în ultimul moment un loc la Liga a III-a, Minerul Costești va juca în prima etapă în deplasare cu Universitatea Craiova II, acolo unde este outsider. Echipa lui Țețe Vlădoi a solicitat și ea să dispute primul meci în deplasare.

Jocuri prima etapă, Seria 6, 26/27 august:

Viitorul Dăești-Cozia Călimănești

Universitatea Craiova II – Minerul Costești

Petrolul Potcoava – Flacăra Horezu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *