SCM Rm. Vâlcea joacă bine, dar pierde cu FTC

În semifinalele turneului de top la Bistrița, SCM Rm. Vâlcea a pierdut azi disputa cu FTC Budapesta, scor 27-31 (13-12).

Vâlcea participă în aceste zile la cel mai puternic turneu al verii, alături de Gloria Bistrița și două echipe de Liga Campionilor, FTC Budapesta (Ungaria) și Metz (Franța). Turneul de la Bistrița se desfășoară în sistem de Final Four, cu semifinale și finală.

SCM a făcut azi o primă repriză excelentă în semifinala cu FTC Kezilabda, una din forțele din Liga Campionilor. Roș-albastrele s-au apărat perfect, Hosu a închis poarta și astfel Vâlcea a controlat prima repriză, la capătul căreia conducea cu 13-12, după ce a ratat și trei aruncări de la 7 metri.

După pauză, FTC a trecut la timonă, profitând că Vâlcea nu a mai avut aceeași apărare ermetică. Maghiarele au condus permanent în partea secundă, dar Vâlcea s-a ținut bine și a sperat până în ultimele minute într-un rezultat favorabil. FTC s-a impus cu 31-27 și SCM merge în finala mică, duminică, în care va întâlni învinsa din a doua semifinală, Bistrița – Metz. Trupa lui Bent Dahl a arătat însă momente excelente de joc, împotriva unui adversar de Liga Campionilor.

SCM va disputa primul joc oficial pe 27 august, în Sala Traian, cu CSM Galați, în prima etapă a Ligii Naționale.

FTC Budapesta – SCM Râmnicu Vâlcea 31-27 (12-13)

Vâlcea: Hosu, Roch – Kovacevic 7, Glibko 6, Elghaoui 4, Bucur 4, Lupei 2, De Jong 2, Fujita 2, Hansson, Băcăoanu, Coman, Levchenko. Antrenor: Bent Dahl

FTC: Janurik, Sass – Bölk 8 (3 din 7m), Kovacs 5, Marton 5, Malestein 5, Cvijic 4, Edwige 2, Kisfaludy 1, Lekic 1, Szucsanszki, Tomori, Stolle, Kukely, Harsfalvi, Karman. Antrenor: Gabor Elek

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *