Primarul Gheorghe Dinculescu vă invită sa luaţi parte la Sărbătoarea Zilelor Comunei Mălaia care va avea loc în zilele de 3 și 4 septembrie

Două zile de distracție și voie bună, la sărbătoarea comunei Mălaia

La începutul lunii septembrie, respectiv în zilele de 3 şi 4 septembrie, cetăţenii comunei Mălaia, vizitatorii din localităţile învecinate şi turiştii aflaţi în această perioadă în vacanţă pe frumoasa Vale a Lotrului vor avea parte de multă distracţie şi voie bună, pentru că actuala conducere a primăriei s-a implicat în organizarea unei noi ediţii a evenimentului „Zilele comunei Mălaia”. Astfel, artişti de seamă ai cântecului popular românesc îi vor încânta pe cei prezenţi.

Sâmbătă, 3 septembrie, în prima zi a evenimentului, pe scena amenajată pe stadionul din localitate va avea loc un mare spectacol folcloric susţinut de formaţii de muzică populară renumite.

Duminică, 4 septembrie, de la ora 14:00, sărbătoarea va continua cu un concert al tinerilor interpreţi locali: Ioana Manta, Alexandra Ungureanu, Maria Patricia Ţolea, Ionuţ Pleşeanu, Paul Udeci. Seara, pe scenă va cânta pentru toţi cei prezenţi Olguţa Berbec şi va susţine un concert de zile mari „Rapsodia Vâceană” alături de Rodica Nicolescu, Cristina Udrea, Ionel Petria, Anamaria Iorga, Alin Pavelescu Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii.

„Ne vom strădui să fim o gazdă de nota 10, pregătind evenimentul ca la carte, în cele mai mici detalii. Îi aşteptam cu drag pe toți locuitorii comunei, vizitatorii din localităţile învecinate şi turiştii aflaţi în această perioadă în vacanţă pe această frumoasa Vale a Lotrului, la festivitățile organizate pentru a sărbători împreună „Ziua Comunei Mălaia”. Anul acesta va fi cea de-a XIV-a ediţie. Sperăm să fie frumos şi cetăţenii să fie mulţumiţi de programul dedicat acestui eveniment”, a spus primarul localităţii Mălaia, Gheorghe Dinculescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *