Start lansat pentru Horezu

Flacăra Horezu a câștigat sâmbătă, 2-1 la Potcoava, în prima etapă din Liga a III-a.
Flacăra mai câștigase în această vară cu Potcoava într-un amical disputat în Treapt, în pregătiri. Acum, horezenii au mers la Potcoava fără Dobre, Dobrescu și Fl. Sandu, care sunt accidentați, dar și Mocioacă, suspendat.
Olarii au avut un joc bun, au fost mai periculoși, având inclusiv o bară prin Avram. Însă, în minutul 65, Păușescu a faultat în careu și gazdele au deschis scorul din penalty prin A. Vlad. Horezenii au revenit însă în ultimul sfert de oră. În minutul 75, după un corner, Trașcă a adus egalarea. Flacăra a efectuat o singură schimbare, în minutul 90, când a intrat Marian Habet, însă a fost mutarea care a decis meciul! Tânărul atacant venit de la Pandurii a înscris în al patrulea minut de prelungiri, cu un șut superb de la 20 de metri!
”Terenul este mai îngust la Potcoava, dar suprafața de joc a fost bună. Sunt trei puncte importante, ne bucurăm pentru victorie. Felicitări, băieților, pentru că au muncit și au crezut până la final că putem reveni după ce am fost conduși cu 1-0. Am debutat cu dreptul, rezultatul ne dă încredere pentru viitor. Petrolul Potcoava nu e un adversar accesibil, cred că se va câștiga greu aici”, a spus Adrian Popa, antrenorul-jucător al Flacărei.
Pentru Flacăra urmează o săptămână grea, în care va juca două meciuri acasă, marți în cupă cu Dăești și sâmbătă, cu Vedița Colonești.

Flacăra: Păușescu – Stanciu, Pintilie, Avram, Ivan – Cioinac, Ov. Popescu (Habet `90) – R. Dinu, Precup, Trașcă – Ad. Popa. Antrenor: Adrian Popa

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *