Ghighilicea a semnat azi cu Cozia

Mijlocașul ofensiv Claudiu Ghigihilcea (28 ani) a semnat azi contractul cu echipa de Liga a III-a Cozia Călimănești, cu care se pregătea de o săptămână. Mijlocaș ofensiv, cu apariții în special în banda dreaptă, fotbalistul născut la Turnu Severin a evoluat cu succes în Liga 3-a, la grupări precum Minerul Mehedinți, Minerul Motru, Milennium Giarmata, ACSO Filiași, Cetate Deva și Viitorul Simian și a fost golgheter la majoritatea echipelor unde a evoluat.

”Sunt încântat de alegerea făcută și modul cum am fost primit de oameni de la Cozia Călimănești, iar pentru asta îmi doresc sa ii răsplătesc cu evoluții cât mai bune. Am venit să pun umărul la îndeplinirea obiectivelor impuse de club iar la finalul sezonul împreuna cu colegii, stafful tehnic și conducerea clubului sper să ne bucurăm împreună!” a spus Claudiu Ghighilicea, care este impresariat de Andrei Balmoș.

Acesta este cel mai experimentat jucător transferat în această vară de Cozia. Ghighilicea ar putea debuta pentru Cozia sâmbătă, de la ora 17.00, în jocul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova II.

După promovare, Cozia i-a mai adus pe Horumbă, Borz, Dobrin, Bornea, Kelemen, Bîrziche și Zamura.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *