Primarul localităţii Creţeni, Constantin Catrina: „”Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a ne bucura de muzică bună”

Ziua comunei Creţeni va fi sărbătorită pe 8 septembrie, de Sfânta Maria Mică

Locuitorii din Creţeni , sunt aşteptaţi, joi, 8 septembrie, în Ziua de Sfânta Maria Mică, să ia parte, cu mic, cu mare, la sărbătoarea dedicată comunei lor. Manifestarea se anunţă a fi una pe gustul tuturor, pentru că autorităţile locale au anunţat că au pregătit un program diversificat:

„Cu ocazia acestei aniversări avem bucuria de a vă anunța organizarea unui spectacol folcloric ce se va desfășura în parcul din curtea Școlii Gimnaziale Crețeni. Pe scenă vor urca interpreți de renume din Oltenia care ne vor încânta cu vocile lor. Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a ne bucura de muzică bună” ne informează  primarul localităţii Creţeni, Constantin Catrina.

Ziua de Sfânta Maria Mică este un prilej de sărbătoare pentru toţi românii ortodocşi, dar mai cu seamă pentru  locuitorii din comuna Creţeni  unde Primăria şi Consiliul Local au hotărât să sărbătorească şi ziua comunei. Astfel, 8 septembrie este o zi cu dublă însemnătate iar organizatorii invită toți locuitorii comunei, inclusiv pe cei care trăiesc în alte localități sau în străinătate, la o petrecere pe cinste. Pe scena montată în parcul din curtea Școlii Gimnaziale din localitate, urmează să urce artişti precum: Elena Cuculici, Ilie Dură, Ana Maria Iorga, Loredana Puia, Angi Duţulescu, Livia Tudosie şi Ioana Vâlcea.

Cu acest prilej, comercianţii îşi vor întinde tarabele cu de toate, începând de la cocoşeii din zahăr ars, vata pe băţ sau alviţa  şi jucăriile căutate în mod deosebit de copii, iar cei pricepuţi într-ale bucătăriei vor încinge grătarele.

Spectacolul va începe la 16:00 şi se va încheia la ceas de seară, printr-un spectacol de lasere sincronizate pe muzica „ Laser Show”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *