Dăești dezamăgește la Alexandria

Viitorul Dăești a fost învinsă azi la Alexandria, scor 0-3 (0-1) și echipa vâlceană este deocamdată departe de ceea ce ar trebui să arate o candidată la promovare.

Echipa pregătită de Călin Cojocaru a continuat și azi evoluțiile slabe din jocurile cu Cozia și Horezu. Cu o echipă tânără, Alexandria a administrat un categoric 3-0 vâlcenilor, după reușitele lui Robert Jerdea (3), Sabin Iakafi (58) și Cosmin Ciocoteală (68). Eșecul de la Alexandria a dezamăgit conducerea clubului, care a asigurat condiții excelente echipei, în încercarea de a se bate din nou cu șanse mai mari la promovarea în Liga a II-a.

Antrenorul Călin Cojocaru nu i-a avut la dispoziție pe Vasile, Samson, Iordache, Saleh și Wilfred. Dăești și CSM Alexandria au dus sezonul trecut o luptă palpitantă în doi pentru locul 2 și calificarea la barajele de promovare.

În etapa viitoare, Viitorul va juca la Fedeleșoiu cu Sporting Roșiori, o altă echipă care vizează play-off-ul. După două jocuri, ”vulturii” au trei puncte și sunt eliminați din cupă.

Viitorul: Lungu – Ghiță, Pîrvulescu, Munteanu, Prunaru – Pîrvu, Garcia- Nicula, Anghelina, Mălin – Cioablă. Au mai intrat: Costea, Pahama, A.Popolan, Grecu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *