SCM se întoarce cu un punct de la Bistrița

SCM Râmnicu Vâlcea a terminat la egalitate, scor 34-34 (20-17), partida desfășurată în deplasare, cu Gloria Bistrița Năsăud.

Vâlcea a reușit o primă repriză bună, pe terenul unei pretendente la medalii și în minutul 23 avea un avantaj de 5 goluri pe tabelă, scor 11-16. Până la pauză bistrițencele au reușit să se apropie la doar 3 goluri: 17-20. După pauză, Vâlcea a slăbit ritmul iar Bistrița a revenit în joc după minutul 45. Ultimele minute au fost pe muchie de cuțit, Gloria a condus și a avut atacul, dar SCM a revenit, a egalat și a avut ultimul atac, pe care nu l-a fructificat. Astfel, trupa lui Bent Dahl s-a întors cu un egal, dar se poate spune că a pierdut două puncte, pentru că a avut meciul în mână.

Pentru SCM Râmnicu Vâlcea, au înscris: Elghaoui 10, Kovacevic 7, Glibko 5 (3 din 7m), De Jong 5, Fujita 3, Bucur2, Hansson 2.

”O primă repriză foarte bună pentru noi, din păcate trebuie să învățăm să gestionăm mai bine anumite momente ale meciului. S-a văzut la scorul final că am avut unele carențe în timpul jocului” a spus Daria Bucur.

Pentru SCM urmează meciul de duminică (ora 17.30), din Sala Traian, cu Dunărea Brăila. După două etape, SCM este pe locul 3, cu patru puncte.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *