Flacăra, lider surpriză!

Flacăra Horezu a câștigat clar disputa de sâmbătă, din Treapt, scor 3-0 cu Vedița Colonești și este lider după două etape, cu punctaj maxim.

Lovitura de începere a fost dată de Jean Nicurici, fosta glorie a echipei, care a aniversat împlinirea a 85 de ani.

La debutul la Horezu, atacantul venit de la Hermannstadt, Alexandru Dușmanu a fost în sfârșit legitimat și deschis scorul în minutul 37, deviind o pasă de la Adi Popa. În minutul 55, Adi Popa a creat acțiunea din care Precup a finalizat cu capul pentru 2-0. Marian Habet a reușit un gol superb în minutul 71, după ce a driblat câțiva adversari și a finalizat elegant. S-a terminat 3-0, o victorie meritată pentru Flacăra, care confirmă startul bun de sezon al olarilor. De remarcat și debutul în Liga a III-a pentru cei doi juniori crescuți la Școala de Fotbal a lui Adrian Popa din Horezu, V. Vlad și Al. Niculcea, care au intrat pe final.

Renăscută după revenirea pe banca tehnică a lui Adi Popa, Flacăra are punctaj maxim după două etape și este liderul surpriză în serie, dar continuă și parcursul în cupă.  Horezenii vor să facă uitat sezonul trecut, în care au retrogradat, dar au rămas la Liga a III-a după apariția unor locuri libere.

Flacăra: Păușescu – A. Stanciu, Pintilie, V. Mocioacă, Ivan – Cioinac, Ov. Popescu – Dușmanu, Precup, Trașcă – A. Popa. Au mai jucat: R. Dinu, Habet, Dobrescu, V.Vlad, Niculcea. Antrenor: Adrian Popa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *