Cu Gutău nuntă, fără Gutău înmormântare | Viceprimarul Gheorghiu critică panseluțele, deși este mâna dreaptă a primarului

Săptămâna aceasta a avut loc o conferință de presă la sediul USR Vâlcea la care au participat Dan Barna, vicepreședintele Camerei Deputaților, Radu Mihail, liderul Grupului USR din Senat și Lazăr Ion Marian, deputat USR Vâlcea.

La întâlnire s-a discutat despre schema de ajutor de minimis pentru acordarea de facilități fiscale la plata impozitelor pe clădiri și terenuri persoanelor juridice, proiecte locale finanțate cu fonduri europene și alte subiecte referitoare la situații locale sau naționale.

Unul dintre foștii președinți ai partidului USR, Dan Barna, a vorbit despre cifrele negative ale locurilor de muncă din România pierdute în ultima perioadă:

În România lui Marcel Ciolacu, nu există șomaj. Dar cele 77 de mii de locuri de muncă pierdute pe măsurile guvernării PSD-PNL ne arată altceva: că în România reală devine din ce în ce mai greu să faci față costurilor vieții de zi cu zi.

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Dan Barna.

Cu Gutău nuntă, fără Gutău înmormântare. Viceprimarul Gheorghiu critică panseluțele

Printre declarațiile de la conferința de presă, Andrei Gheorghiu a mai declarat că nu mai dorește panseluțe și borduri în oraș. A menționat faptul că dezvoltarea Râmnicului ar trebui să meargă într-o altă direcție, nu să se rezume doar la aranjamentele florale ale orașului.

Râmnicenii merită mai mult decât promisiuni populiste făcute odată la patru ani, panseluțe și borduri. Toate proiectele noastre vin în sprijinul dezvoltării orașului și al mediului de afaceri local, creării de noi locuri de muncă și al unei vieți de calitate.

Viceprimarul USR din Râmnicu Vâlcea, Andrei Gheorghiu.

În ciuda relației apropiate cu Mircia Gutău, viceprimarul Andrei Gheorghiu critică fervent modul în care administrația locală a s-a implicat în domeniul turismului sau al infrastructurii. Chiar dacă Gheorghiu menționează aceste lucruri, colaborarea cu actualul primar al orașului care face jocurile PSD/PER este fără îndoială de succes. Prin faptul că la orice eveniment, conferință de presă sau adunare, Andrei Gheorghiu se află lângă Mircia Gutău reprezentând mâna sa dreaptă, arată că declarațiile sale sunt vorbe în vânt și că interesul este pur politic.

Sunt companii care vor să investească în județul nostru, dar autoritățile nu sunt dispuse să le ajute, să vină cu măsuri în sprjinul lor, pentru că s-au obișnuit cu bani primiți de la bugetul de stat, alocați sinecurilor de partid. Nu avem o infrastructură, turismul nu este sprijinit să se dezvolte, nu este suficient să asfaltezi un drum, două, prin comune ale județului și să spui apoi că te gândești la binele oamenilor.

Viceprimarul USR din Râmnicu Vâlcea, Andrei Gheorghiu.

Preferatul coleg al primarului din instituția primăriei este, fără îndoială, Andrei Gheorghiu. Omniprezența sa alături de Mircia Gutău este evidentă. Faptul că acesta critică liderii PNL sau PSD pentru guvernarea toxică nu se observă în fapte deoarece acesta este prezent la orice eveniment alături de cei pe care îi critică, potrivit fotografiilor de mai jos.

Andrei Gheorghiu, alături de lideri PSD și PER la deschiderea de an școlar dintr-un liceu din Râmnicu Vâlcea.
Mircia Gutău și mâna sa dreapta, Andrei Gheorghiu, la un eveniment din Râmnicu Vâlcea.
Mircia Gutău și Andrei Gheorghiu, la ședința de Consiliu Local din Râmnicu Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *