Primarul Constantin Catrina le-a mulţumit tuturor celor prezenţi pentru că au participat la ediţia de anul acesta a Zilelei comunei Creţeni

Ziua de Sfânta Maria Mică a fost  un prilej de sărbătoare pentru toţi românii ortodocşi, dar mai cu seamă pentru  locuitorii din comuna Creţeni  unde Primăria şi Consiliul Local au hotărât să sărbătorească şi ziua comunei.

Astfel, joi, 8 septembrie,  a fost o zi cu dublă însemnătate iar organizatorii au  invitat toți locuitorii comunei, inclusiv pe cei care trăiesc în alte localități, la o petrecere pe cinste.

„”Ziua comunei Crețeni, un eveniment pe cât de așteptat, pe atât de reușit ! Am simțit că locuitorii comunei noastre îşi doresc să aniverseze ziua localității cu o frumoasă petrecere câmpenească.  Am reușit să aducem împreună peste 1000 de oameni, într-o zi superbă de toamnă, care cu bucurie s-au lăsat purtați de muzică și voie bună la hora satului, lăsând la o parte grijile cotidiene.  Mulțumesc consilierilor locali care au votat PENTRU aniversarea ZILEI COMUNEI noastre prin organizarea unui spectacol folcloric. Mulțumesc colegilor din primărie care m-au ajutat să pregătesc evenimentul.  Mulțumesc interpreților de muzica populară, băieților cu sonorizarea și orchestrei, fără de care nu era posibil evenimentul și care cu mult profesionalism au întreținut o frumoasă atmosferă.  Mulțumesc invitaților care au răspuns afirmativ și au fost prezenți, domnului prefect Mihai Oprea, domnului vicepreședinte al Consiliului Județean Florian Marin, domnului președinte al Partidului Ecologist Filiala Vâlcea – Eusebiu Vețeleanu, tuturor consilierilor județeni prezenți și celorlalte personalități prezente. Nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor cetățenilor comunei Creţeni, prezenți la eveniment și celor care deși nu au putut participa, fiind plecați la muncă în străinătate, au fost cu inima alături de noi”, a transmis primarul localităţii Creţeni, Constantin Catrina

Spectacolul de calitate şi bună dispoziţie i-a determinat pe toţi cei prezenţi să se prindă în hore şi sârbe romaneşti. Evenimentul a reunit comercianţi din întreaga zonă cu produse tradiţionale, astfel încât a fost imposibil să plece cineva de acolo cu mâna goală. Prin urmare, cei care au veni la eveniment au avut parte de o atmosferă de zile mari şi, cu siguranţă, s-au oprit la o halbă de bere rece, asortată cu un „mic de Creţeni”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *