Flacăra suferă prima înfrângere

Flacăra Horezu a suferit sâmbătă primul eșec al sezonului, 0-3 în deplasare, cu CSM Cetate Turnu Măgurele.

Dușmanu a avut ocazia primei părți, dar atacantul Flacărei a lovit bara. Portarul Horezului, Sporea a avut câteva intervenții excelente, care au împiedicat deschiderea scorului. Din minutul 65, olarii au rămas în inferioritate, după ce Vlad Mocioacă a primit al doilea galben, fază la care vâlcenii au acuzat un fault în atac. În ultimul sfert de oră, apărarea horezenilor s-a prăbușit.  Gazdele au deschis scorul în minutul 76, după un penalty comis de Sporea și transformat de Pleșa 76. În minutul 90+2, Damian a marcat un eurogol, șut cu boltă de la 45 de metri, peste portarul Sporea. Scorul final, 3-0 a fost stabilit în ultimul minut de prelungiri, când Pintilie a marcat în proprie poartă, după o centrare în fața porții.

După trei jocuri, Flacăra este pe locul 3 în Seria 6, cu șase puncte.

Miercuri, de la ora 16.30, Flacăra joacă în turul 3 al Cupei României cu echipa de eșalon secund, Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Flacăra: Sporea – Stanciu, Pintilie, V. Mocioacă, Ivan – Precup, Ov. Popescu – Dușmanu, Habet, Trașcă – A. Popa. Au mai jucat: R. Dinu, Dobrescu, Bărbuți. Antrenor: Adrian Popa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *