Victorie surprinzătoare pentru mineri!

Minerul Costești a reușit prima victorie în acest sezon, 2-0 în deplasare cu Vedița Colonești.

Minerul a deschis scorul în minutul 7, când atacantul venit de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Radu Filip a înscris după o lovitură liberă executată de I.Marian. Apoi, în minutul 15, Filip a centrat pentru Fierbințeanu și fostul jucător al Dăeștiului a înscris. În partea secundă, Vedița a presat, dar Costeștiul a rezistat cu brio și a obținut prima victorie din acest sezon.

”Nu trebuie să comparăm cu ce a fost sezoanele trecute, acum este o nouă echipă. Avem rezultate și începem să arătăm a echipă, putea fi și mai bine dacă apucam să facem un cantonament împreună. Nu știu câți se încumetau să se înscrie la Liga a III-a, când noi cu două săptămâni înainte de start nu aveam lot, rămăsesem patru jucători. Am format un lot cu jucători care au evoluat și în eșaloane superioare, acum am definitivat lotul, mai căutăm un portar” a spus portarul Marius Vlădoi.

 În premieră, Costeștiul a adus și un fundaș uruguayan, Bia Juan Gonzales, care are cetățenie italiană și a mai jucat în ligile inferioare din Spania. Acesta a debutat în meciul de la Colonești. Minerii îl vor legitima zilele viitoare și pe atacantul Giani Stere, care provine de la Metaloglobus.

Costești: M. Vlădoi – I. Marian, Nicolaescu, Stanca, Vasilescu – Cotolan, Neacșa -Enache, Fierbințeanu, Tisanu – R. Filip. Au mai intrat: A. Militaru, D. Negoiță, Mihăescu, Gonzalez

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *